| MIB a întrebat:

Salut fratzilor, care va stiti cat de cat in muzica, ziceti-mi si mie niste piese asa mai antrenante, mai sportive, da' nici prea "diabolice" cu nebuni care urla si trantesc chitarile de podea, ci niste piese cam cum ar fi: "Paradiso Girls - Patron Tequila", sau ca "Eiffel 65 - Blue", sau ca si "Chamilionaire - Ridin" Multumesc!

3 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

"nebuni care urla si trantesc chitarile de podea"... doamne iartă'mă, eşti "creizi" pe bune... şi ca să'ţi fac în ciudă, ia ascultă aici o piesă special pentru tine(promit eu că nu trănteşte chitara de pământ, o ţine în mană)
http://www.youtube.com/watch?v=1Hdgb53QVaY
Uite nene, tenori, soprane, 16 instrumentişti, şi tu ii numeşti nebuni.Nebuni că ştiu ce înseamnă muzica sau de ce? Aaaaa scuză'mă, mai nou ai nevoie de un calculator că restul se rezolvă, nici voce nu'ţi trebuie."Diabolice" cică :)). Doamne ajută'ţi :))

| MIB explică:

Poate nu m-am facut inteles, NU VREAU astfel de melodii cu nebuni diaia...tre sa fie doar mai antrenante...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey frate. ce sa-ti zic, te-ai pus pe chefuri si pe noi nu ne inviti? nu ascult genu` asta de muzica dar cand ma intereseaza un anumit gen de muzica, caut detalii pe google, vad formatii, si caut pe youtube, daca imi plac mel. le iauwinking. Stiu ca in videoclipul mel He wasn`t - Avril Lavigne arunca si ea cu chitara si o sparge calumea...:X:Xwinking.