| OtvloveR a întrebat:

Salut iar...scuze pentru intrebarea mea tampita.as vrea si eu un hobby de vacanta asa, de care promit ca ma voi tine.cum sportul este deja scos din categorie-nu ca as fi gras-as alege muzica. voce nu prea am, daca ma apuc de balalaica sau de nai mai bine ma las, tobele sunt cam scumpe, la fel si chitara.pentru clape nu am profesor-de fapt ar fi da nu vrea sa ma fac"lautar"asa cum spune el. ce mai recomandati?
p.s.nu manele, house etc. sper ca intelegeti...
god bless you all!

Răspuns Câştigător
| Necrophagist a răspuns:

Citeşte o ramură de filozofie care ţi se potriveşte sau pictează ceva expresionist,suprarealist, cred că ţi-ar prinde bine. Dacă vrei îndrumări la pictori şi filozofi îmi poţi cere.
Ăăh...God bless you too, I think.

4 răspunsuri:
| Necrophagist a răspuns:

Gen Lord of the rings? Mooamă ce norocos suntlaughing
Să-nţeleg vrei recomandări de cărţi şi pictori?

| 4l3x a răspuns:

Lasa muzica, frate fa sport, pentru ca sportul te mentine sanatos... daca esti gras ce? alearga in fiecare seara prin parc cate 15 minute, fa exercitii de atletism, slabeste, da-o in colo de muzica. Sportul ne mentine sanatosi, esti gras, ok faci azi oflotare, maine faci efort si faci 2, peste 2 zile faci 3. Trebuie sa muncesti, nu sa stai si sa iti pice din cer, asa ca eu zic sa faci sport si dupa o luna daca faci cum ti-am zis o sa vezi rezultate miraculoase... fundita, te rog

| OtvloveR explică:

4l3x-gras,negras etc.am 1.70 si 55 de kg...si fac basket, da asta numai din septembrie iar.mi'au mai dat sfatu asta muuulti...da nu ma fac sportiv, sunt destuihappy

| OtvloveR explică:

Da,poate chiar ma apuc de scris! o sa scriu o poveste gen lord of the rings, in onoarea lui Necrophagist! ma duc la scrishappy