Asta e modul lor de a-ti spune: "Ai garantie dar iti reparam produsul doar daca vrem noi." Daca vor sa ti-l repare ti-l repara, daca nu, spun ca nu ai pastrat chitara in conditii optime, tu oricum nu ai cum sa demonstrezi contrariul.
Nu ai nevoie de nimic pentru a-i pastra umiditatea etc. Am si eu chitara si nu am folosit in viata mea asa ceva. E doar o smecherie de-a lor, ca să aiba motiv să nu ti-o repare. Dacă o să ai grija de ea să nu o zgarii sau să îi rupi corzile, nici nu vei avea nevoie de garantia aia
Sincer, eu cand am cumparat chitara nu avea nimic, care să mentioneze ceva despre gradul de umiditate. Nu-ti face griji, daca ai grija de ea, asa cum am mai spus, chitara nu o sa aiba nicio problema
Multumesc pentru ajutor. As prefera insa sa o tin in conditiile corespunzatoare. Am citit pe net cazuri in care chitara a crapat pentru ca umifitatea era prea scazuta. Iar daca este prea mare, tot este rau pnt chitara. Isi pierde din sunet, sau ceva de genul. Iar reparatiile am inteles ca sunt destul de scumpe. De aceea vreau sa o stiu in siguranta.
Da...nu i trebuie nimic. Eu am o chitara de 7 ani (din care 4 am tinut-o pe dulap fara sa ma ating de ea ). Si chitara mea e ca noua.
Nu iti fa griji, nu are nevoie de nu știu ce îngrijiri.