| Baa_Yonutz_1998 a întrebat:

Salut im iputeti spune si mie care este diferenta intre hip-hop si rap

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| simplu0 a răspuns:

Totu se rezuma ca e muzica de strada, e ceea ce ascult eu, dar nu exista diferente din cate stiu eu. Amandoua redau mesaje in versurile lorbig grin

| anilatacardnaxela a răspuns:

Hip hop reprezinta o cultura, un stil, unde muzica reprezentativa este rap, stilul de dans: break dance, grafitti, chiar si beatbox. Deci rap-ul face parte din cultura hip hop.

| myru18 a răspuns:

Rapul este un gen muzical in care versurile sunt livrate la modul recitativ pe un fond instrumental mai mult sau mai putin elevat, mai mult sau mai putin accesibil (avem de-a face cu o gramada de subgenuri - jazz hiphop, abstract hiphop, old school, trip-hop, hard core, gangsta, dirty south, etc.) Ultimele doua subgenuri se regasesc mai mult in mainstream (rap comercial).
Hip-Hopul este o cultura care isi are radacinile la sfarsitul anilor 70 si care e formata din 4 elemente: DJing, MCing, Graffiti, Break Dance. Primele doua elemente alcatuiesc MUZICA RAP. Mai exact MUZICA RAP este inclusa in CULTURA HIP-HOP si prin generalizare sau abuz de limbaj mai este denumita si MUZICA HIP-HOP. Nu exista absolut nici o diferentiere intre hiphop si rap, muzical vorbind.