Pai inceputul formatiei a fost in 1994, ei compun muzica hip-hop si in acelasi timp canta,ei au interpretat cu Grasu XXL,Mario,Villy,Luchian,La Familia, M&G,este formata din Caddy, Tatae, Uzzi(numele de scena),numele lor reale Tataee=Vlad Irimia,Caddy=Dragos Vlad Neagu,Uzzi Alin Demeter,prima data mia au avut un membru, nu stiu sigur daca e corect numele, il chema Dj Swamp.Primul album a fost ,, Înc-o zi, înc-o poveste E.P,, si a fost realizat in 1996, al doilea Nascut si crescut in Pantelimon tot in anul respectiv, al treilea in 1997 cu numele Deasuprea tuturor, in 1998 albumul,,De cartier", in 1999,, Dupa blocuri suntem noi"in 2000,, Intotdeauna Pentru Totdeauna"in 2002,, B.U.G. Mafia Prezintă "CASA""in 2003 daca tin bine minte a fost,, Baietii buni"2006,, Viata noastra volumul 1"in 2009,, Viata noastra vol 2,, iar in 2011 a fost lansat albumul,, Inapoi in vitor", cam atat stiu eu despre B.U.G Mafia, plss funda.
Eu o sa iti dau un sitei ca nu prea are rost sa copiez ce e acolo asca ca mai bine da click si citeste.
http://ro.wikipedia.org/wiki/B.U.G._Mafia
Levya întreabă: