| Helvete a întrebat:

In curand o sa merg la un concert punk. Nu am mai mers pana acum la unul, chiar daca ascult genul asta de 2 ani, fiindca nu am avut ocazia. Dar stiu foarte bine cum este. Si nu vreau sa am parte de incidente neplacute cand am sa merg. De aceea, intrebarea mea este: ce ar mai trebui sa stiu/fac inainte sa merg la un concert de genul asta, in afara de faptul ca ar trebui sa am incaltaminte comoda gen tenesi/bocanci, care sa nu iasa din picioare, sa imi tin mainile pe langa mine(daca se lasa cu pogo), sa nu port fusta(oricum nu port in general), sa nu am vreun rucsac mare in spate(e incomod pentru cei care ar sta in spatele meu) si sa nu am chestii care se pot pierde/smulge, gen bijuterii, bratari in care ma pot zgaria sau cu care ii pot rani pe ceilalti(neintentionat, desigur).
Orice sfat e bine-venit, ori din experienta, ori din auzite, nu conteaza.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| addicting a răspuns:

Pai da ia-ti o pereche de conversi, o pereche de blugi din aia rupti si o camasa orice culoare cu un maieu negru, gri, nu iti lua accesorii multe o bratara poti sa-ti iei da din alea din plastic nu din argint, aur etc si cat mai comoda. distractie placuta.primesc fundita?happy

1 răspuns:
| kytty a răspuns:

Buna...happy
sincer, daca stii toate astea.de ce ne mai intrebi?

imbraca-te comod si simte ritmul