| viviana9647 a întrebat:

La zilele Vasluiului, Smiley a cantat o melodie foarte lenta care nu era din repertoriul lui.Am incercat sa tin minte vesurile, dar nu am reusit. Tin mnte doar ca inceputul refrenului suna asa : We're so long sau we've been waiting so long.Cred ca el canta aceasta melodie in majoritatea concertelor lui, deci va rog mult, daca vi se pare inceputul refrenului cunoscut sau ai fost la vreun concert, ajutati-ma. O caut de 3 zile incontinuu.Multumesc!

8 răspunsuri:
| AnnaMaria a răspuns:

Se numeste Dream girl si este cantata de el[smiley]

| AnnaMaria a răspuns:

Si daca tu nu stii decat 3 cuvinte din melodie cum vrei sa ghicim ce ai ascultat?

| AnnaMaria a răspuns:

Stai calma, nici nu aveam de gand sa fac astalaughing)

| Saraaaa a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=nb7gRAPzcjI cred ca e asta... funda? xd

| viviana9647 explică:

Chiar am mentionat in intrebare ca nu e din repertoriul lui.Adica nu este piesa lui.E un cover. Oricum multumesc!

| viviana9647 explică:

AnnaMaria intrebarea era in mod special adresata celor din Vaslui care au participat la zilele orasului sau care au participat la vreun concert de-al lui Smiley, doarece melodia s-ar putea sa faca parte din siow-ul lui.Si nu am rugat site-ul TPU sa imi raspunzi tu in mod special, nicidecum sa ghicesti tu vreo melodie, m-am adresat unei comunitati.Pur si simplu mi-a placut melodia si am incercat sa o gasesc.Lasa aroganta la o parte,ca nu esti singurul utilizator TPU si nici nu te-am solicitat, sa-mi gasesti melodia, era perfect optional! Acum.te rog.nu-ti ocupa intreg timpul sa cauti cover-urile lui Smiley!

| viviana9647 explică:

Siow*

| roxybaby a răspuns:

Dream girl-Smiley
http://www.youtube.com/watch?v=PdifyRx1XVI&feature=relmfu
Cred ca asta e.:*