anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ma numesc Lina am 13 ani iubesc sa ascult muzica, ador piesele lui Ştefan Roşcovan si le sacult in timpul liber, Ştefan este un baiat ambitios & talentat, el este o mare vedeta a scenei Moldovenesti.La cei 13 ani ai săi Ştefan a scos o noua piesa care foare mult mea placut, piesa sa numeste -Clearing The Skies, pentru asculta pesa facetii klic aici - http://www.youtube.com/watch?v=BTSsdpUklwU&feature=youtu .be.Va place piesa? Va rog scrieti-mi. Funda! VA ROG FARA CUVINTE MURDARE.

Răspuns Câştigător
| dumitris1 a răspuns:

Sa stii ca pesa e super, foarte frumos baiat si are o voce buna. Bravo Ştefan.***

10 răspunsuri:
| GusWaters a răspuns:

Tu primesti bani ca sa-i faci publicitate pokemonului astuia?

| GusWaters a răspuns:

Numara greselile gramaticale si ortografice din reply-ul tau, si dupa ceri sa te lasam in pace.Si nici nu vrem sa te lasam in pace, ai repostat de vreo trei ori intrebarea.Ce ti-o place la prepuberul asta cu fata si voce de femeie nu pot intelege.Cred ca e ceva greseala din fabrica, plus ca mai esti si o copchila de vreo 12-13 ani si specimenele astea de obicei sunt mai retardata decat prevede legea.Canta prost,obisnuieste-te cu asta,si inghite!

Si,apropo,pun orice la bataie, ca celalalt user cu pisica la avatar esti tot tu, ceea ce te-ar cam face jalnica.Refuz sa cred ca exista doua persoane diferite ce pot asculta cu placere asa ceva.

| dumitris1 a răspuns (pentru GusWaters):

Sa găsit persoană care numără greșelile gramaticale și ortografice,legea se vede că o știi bine big grin
Ai gicit eu o cunosc îmi este o bună prietenă și am scris acel răspuns nu pentru că este prietena mea dar pentru că într-adevăr îmi place cum cântă Ștefan. Apropo ce nu pot exista oameni care pot să le placă ambelor un cântăreţ? Desigur că nu poate să-mi place ei,fiecare om are gusturile sale, nu putem fii toți la fel, fiecare om critică ceea ce nu-i place.Mie îmi place Ştefan dar nu te pot impune și pe tine
să-ţi placă și ție.Şi totuşi eu nu mi-am schimbat părerea, eu socot că Ştefan este un băiat talentat care cîntă foarte frumos, şi nu mă vei face să-mi schimb părerea cu răspunsul tău urî.

| dumitris1 a răspuns (pentru dumitris1):

Urît*

| Woodenpints91 a răspuns:

Tot nu te-ai potolit cu pârţarul tău?

| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

Tu mai ai sa scrii prostii?

| dumitris1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca pesa e super, fa klic aici -http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| anonim_4396 explică (pentru dumitris1):

Eu am vizionat clipurile...

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu mai postezi prostii?