anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

maine scoala mea are un spectacol la cel mai mare teatru din oras(eu stau in ploiesti, si mergem la teatrul toma caragiu). colegiul la care invat se numeste COLEGIUL NATIONAL ION LUCA CARAGIALE.este unul dintre cele mai importante colegii din tara.la teatru vor venii toti profesorii scolii(in jur de 40 si ceva de profesori ) si cei 4 invatatori.eu sunt in fata si trebuie a o si ajut pe profa de muzica, sunt ca si ajutorul ei, ca am o voce frumoasa si etc... am mari emotii, intotdeauna am emotii ffffffffffffffffffffffffffffffffffff mari cand sunt pe scena. sa fiu acolo, in fata cu privirile tuturor profesorilor care ma cunosc, nu stiu ce voi face.chiar daca voi fii inconjurata de colegii mei si de alte 4 cls mai mari ca noi suntem corul scolii tot am emotii, mai ales daca va veni si invatatoarea mea, pe care nu am mai vazit-o de mult. cand cant in fata persoaneleor cunoascute am trac, dar cand cant in fata unor persone necunoscute ma simt mai in largul meu.maine este si ziua mamei mele ca ea este nascuta pe 14 noiembrie cand este si ziua scolii.trebuie sa cant bine, pentru mama. dati-mi niste sfaturi.aceasta aniversare de 145 de ani ai scolii este la fel de importanta ca aniversarea mamei, mai ales ca scola v intra anul acesta in cartea racordurilor pentru ca vom inconjura scoala cu o banda de 5 km si vom scrie teorme si tot felul de chestii, fiecare elev(1500 elevi) va scrie ceva diferit. dati-mi niste sfaturi pls!

Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Eu sunt convinsa ca dorinta ta de a iesi totul bine si de a-ti face mama fericita de ziua ei, te va ajuta sa depasesti cu bine emotiile.Incearca sa faci si niste exercitii de respiratie(inspiri incet, pe nas, apoi expiri, tot incet, pe gura). Apoi, daca crezi in Dumnezeu, zi si un "Tatal nostru". Iti doresc mult succes, si iti tin pumnii.Vei vedea ca totul va fi bine.Inca ceva:te rog sa ne zici si noua cum a decurs lucrurile.Inca o data, mult, mult succes! Meriti, fiindca esti un om bun si sensibil.Sa ramai mereu asa, orice ar fi!

6 răspunsuri:
| Andruza a răspuns:

Succeskiss

| xibalba a răspuns:

Care e problema ta de fapt? mie mi se pare ca faci reclama la liceul tau. Sau te lauzi ca ai ajuns acolo. In fine, emotiile se stapanesc prin autoeducare si exercitiu. Gandeste`te ca nu ai niciun motiv sa ai emotii, ci din contra, trebuie sa arati ca esti bine pregatita.

| anad a răspuns:

Si eu am simtit un fior de emotie citind postarea ta! Esti un copil sensibil (mi-a placut mai ales gandul pentru mama ta -iti face cinste)si iti inteleg emotiile! Ma bucur sincer si pentru ceea ce faceti pentru scoala voastra! Sa auzim despre voi si lucruri de bine! Am incredere in tine si in cei care iti sunt alaturi ca totul va fi bine! Iti tin pumnii!

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Aveati dreptate! totul s-a sfrasit cu bine. spectacolul a durat 4 ore si jumatetae, teatru, piese de a lel ui cracgiale, dansuri populare si cantece.incurajata de doamna mea de lb.rom. la care tin foarte mult, de prietenii apropiati si de doamna de muzica totul a decurs minunat.multumesc pentru tot!

| emy a răspuns:

Ai vazut? Ma bucur enorm ca totul a decurs normal si ca ti-ai pastrat echilibrul.Important e sa crezi in tine, dar, in primul rand, in Dumnezeu. Apoi toate se rezolva.Ma bucur mult ca te-a ajutat raspunsul meu si, daca vei mai avea nevoie, te voi ajuta cu placere! Multumim si noi ca ne-ai informat! Mult succes mai departe, si numai bine! Te pup!

| IbanezFender a răspuns:

Cu adevarat un moment important, pacat ca nu am vazut intrebarea mai repede, eu cant la chitara si in fata mai multor persoane ma concentrez mai mult si iese mai bine, sper sa ti se intample si tie la fel pe viitor si cand va fi mai inportanat sa canti frumos si elegant!