anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am cumpărat o chitara.
Am învățat câteva acorduri si îmi place foarte mult.
Visul meu este sa cânt într-o formație.
În cât timp credeți ca o sa pot sa învăț sa cant încât sa pot face parte dintr-o formație?

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să exersezi mult și ți-ar trebui vreun an sau doi până să intri într-o formație.

| Ineys a răspuns:

In principal se zice ca orice abilitate se stapaneste dupa 10.000 de ore. Adica dupa 10.000 de ore lumea o sa zica wow cand te va auzii cantand.

Acum asta nu e 100% real pentru ca depinde si de cat de repede asimilezi tu informatia.

De exemplu tu intr-o ora poate inveti sa canti o piesa. Dau un exemplu absurd, pentru un incepator e imposibil sa faci asa ceva. Dar poate altcineva, invata sa cante aceeasi piesa in 30 de minute. Intelegi tu ce zic.

Daca vrei doar sa fi chitara de spate si nu lead, poate-ti gasesti locul printr-o trupa relativ repede. Depinde si cum stai cu urechea.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Depinde de aptitudini, timp, cat repeti, ce repeti etc. Nu exista un raspuns clar la asta.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Depinde cat de repede inveti, unii pot sa invete imediat sa cante altora le poate lua o viata, dar in principiu vreo 2 ani iti va lua sa canti la modul profesionist daca repeti in fiecare zi