| justagirlll a întrebat:

Nu e tocmai o intrebare, dar totusi as vrea sa stiu parerea voastra. E legat de justin bieber.Sa nu ma luati la injuraturi sau altceva, cititi si ganditi-va bine inainte sa raspundeti.
Nu pot sa inteleg ce are toata lumea cu el.toti zic ca e gay si nimeni nu il suporta, ba, mai mult, spun si lucruri urate despre el. dar care este motivul pentru care il urati asa tare? ce v-a facut? v-a batut, v-a furat, v-a jignit, v-a omorat? ce a facut? daca nu va place muzica/vocea lui este ok, dar de aici si pana sa ii spuneti gay si toate alea... daca nu iti place muzica lui, asta nu iti da dreptul sa ii jignesti munca.si va intreb :nu ar trebui sa lasam prejudecatile asteasi sa vedem dincolo de ele? oare chiar se merita toate insultele astea sau ar trebui apreciat? la 16 ani a castigat o multime de premii, a scos un album, are multi fani, e celebru, a intrat in cartea recordurilor si nu e ingamfat cum ar fi altii.si nu spun asta pentru ca sunt fan, dar asta-i adevarul. voi(haterii) la 16 ani ce realizari ati avut? mai mari ca ale lui? nu prea cred. a intrat in cartea recordurilor pentru cel mai vizionat clip de pe youtube, baby.si asta din cauza haterilor care trebuie sa intre sa dea dislike si sa comenteze, chiar daca nu isi dau seama ca in felul asta ii cresc nr de vizualizari si popularitatea. oamenilor, daca nu va place, ignorati-l, nu va mai pierdeti timpul

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca e gay. felul cum se imbraca si isi face freza aia ridicola. arata`mi tu unde e talentul? stii unde e? in autotune si alte programe pentru inbunatatirea vocii. trebuie sa recunosc ca pentru prima data sunt de acord cu kronstad sau kronstadt (nu am inteles nici pana azi cum se scrie) tipic american. asa ca de ce nu il mai pupi in cur mai mult pe beaver si sa-i dai si o limba? ce a avut el le numesti realizari? ha! v-as impusca pe amandoi, zdrentelor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate uite nici eu nu sunt fan sunt clasa a sasea si toti de la mine din clasa il injura :justin biberon etc...

| GamingLiveRo a răspuns:

CM7YRE dar pe puya, mayle justin tim., Bob, rihana. dc nu-i urasc? si am si eu o intrebare - De ce lume nu-i zice pe nume lui mayle? adic. dihopar?

| GamingLiveRo a răspuns:

Ma Justin Biber este un... a devenit vedeta doar ca parinti lui au 10000000 euro! S-a lasat de scoala la 13 nu stiu apr. nimic. Auitat tot dc il int. sa anilizeze subst. cana nu stie dai pa u nsubiect xd:
intrabal 2 radical23 si zice? Daca nu a mai are cu muzica? Ajung pe drumuri, putini s-au lasat.Ok dar mai tare ma enerveaza Vescan

| lupoaica a răspuns:

Fiecare cu parearea lui. La inceput ma enerva la culme ca toate prietenele mele vbeau doar de el, apoi am vrut sa vad de ce il iubesc atit de mult si vezi minune ca mi-a placut, nu toate dar unile cum ar fi never say never. Pustiul e misto si sigur nu e gay. Ati auzit ca empreuna cu miley circus, asa scrie o revista pentru fete. Voi faceti cum doritzi dar nu criticatzi fara sa stiti cine e. Ascultati si poate o sa va placa, dar sa nu va faceti obsedati. Apropo pentru fani, incurind apare film documentar despre el!

| yoosiatata a răspuns:

Eu nu prea mai sunt fana dupa ce am auzit de la alti iar daca trimiteam o intrebare cum ar fi Cine il place pe Justin? toata lumea raspundea asa E gay etc...