| justagirlll a întrebat:

Nu e tocmai o intrebare, dar totusi as vrea sa stiu parerea voastra. E legat de justin bieber.Sa nu ma luati la injuraturi sau altceva, cititi si ganditi-va bine inainte sa raspundeti.
Nu pot sa inteleg ce are toata lumea cu el.toti zic ca e gay si nimeni nu il suporta, ba, mai mult, spun si lucruri urate despre el. dar care este motivul pentru care il urati asa tare? ce v-a facut? v-a batut, v-a furat, v-a jignit, v-a omorat? ce a facut? daca nu va place muzica/vocea lui este ok, dar de aici si pana sa ii spuneti gay si toate alea... daca nu iti place muzica lui, asta nu iti da dreptul sa ii jignesti munca.si va intreb :nu ar trebui sa lasam prejudecatile asteasi sa vedem dincolo de ele? oare chiar se merita toate insultele astea sau ar trebui apreciat? la 16 ani a castigat o multime de premii, a scos un album, are multi fani, e celebru, a intrat in cartea recordurilor si nu e ingamfat cum ar fi altii.si nu spun asta pentru ca sunt fan, dar asta-i adevarul. voi(haterii) la 16 ani ce realizari ati avut? mai mari ca ale lui? nu prea cred. a intrat in cartea recordurilor pentru cel mai vizionat clip de pe youtube, baby.si asta din cauza haterilor care trebuie sa intre sa dea dislike si sa comenteze, chiar daca nu isi dau seama ca in felul asta ii cresc nr de vizualizari si popularitatea. oamenilor, daca nu va place, ignorati-l, nu va mai pierdeti timpul

36 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AndradaAndradaAndrada a răspuns:

Da, ai dreptate. Daca oamenii nu il plac, nu au dreptul sa il jigneasca. Sunt de acord cu tot ce ai scris acolo, mai putin cu faptul ca nu este ingamfat. BA DA, este un mare INGAMFAT si i s-a urcat CELEBRITATEA la cap. Acesta este motivul cel mai intalnit pentru care oamenii nu il plac, de altfel si al meu. Desigur, mai exista si alte motive (ex obsesia EXAGERATA a fanilor ii enerveaza pe unii, unii nu ii plac stilul si muzica etc). In concluzie, toti avem dreptul sa ne dam cu parerea (indiferent care este aceasta) si sa ne pierdem timpul cum si cat vrem, ok? Sa ai o zi buna!

| Ioana_8454 a răspuns:

"si nu e ingamfat cum ar fi altii.si nu spun asta pentru ca sunt fan, dar asta-i " aici gresestii.
nu am nimic cu fani justin bieber dar nu ii vedeti fata adevarata. e un inganfatt cauta filmulete cu el pe youtube si afli singura ca e inganfat. de asta eu personal il urasc. pentru ca e un fitos. mi-am zis parerea. cum si tu ai zis`o pe a ta.

| justagirlll explică:

Te ce e fitot? dovediti-mi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate uite nici eu nu sunt fan sunt clasa a sasea si toti de la mine din clasa il injura :justin biberon etc...

| GamingLiveRo a răspuns:

Ma Justin Biber este un... a devenit vedeta doar ca parinti lui au 10000000 euro! S-a lasat de scoala la 13 nu stiu apr. nimic. Auitat tot dc il int. sa anilizeze subst. cana nu stie dai pa u nsubiect xd:
intrabal 2 radical23 si zice? Daca nu a mai are cu muzica? Ajung pe drumuri, putini s-au lasat.Ok dar mai tare ma enerveaza Vescan