Da, ai dreptate. Daca oamenii nu il plac, nu au dreptul sa il jigneasca. Sunt de acord cu tot ce ai scris acolo, mai putin cu faptul ca nu este ingamfat. BA DA, este un mare INGAMFAT si i s-a urcat CELEBRITATEA la cap. Acesta este motivul cel mai intalnit pentru care oamenii nu il plac, de altfel si al meu. Desigur, mai exista si alte motive (ex obsesia EXAGERATA a fanilor ii enerveaza pe unii, unii nu ii plac stilul si muzica etc). In concluzie, toti avem dreptul sa ne dam cu parerea (indiferent care este aceasta) si sa ne pierdem timpul cum si cat vrem, ok? Sa ai o zi buna!
"si nu e ingamfat cum ar fi altii.si nu spun asta pentru ca sunt fan, dar asta-i " aici gresestii.
nu am nimic cu fani justin bieber dar nu ii vedeti fata adevarata. e un inganfatt cauta filmulete cu el pe youtube si afli singura ca e inganfat. de asta eu personal il urasc. pentru ca e un fitos. mi-am zis parerea. cum si tu ai zis`o pe a ta.
Ma Justin Biber este un... a devenit vedeta doar ca parinti lui au 10000000 euro! S-a lasat de scoala la 13 nu stiu apr. nimic. Auitat tot dc il int. sa anilizeze subst. cana nu stie dai pa u nsubiect xd:
intrabal 2 radical23 si zice? Daca nu a mai are cu muzica? Ajung pe drumuri, putini s-au lasat.Ok dar mai tare ma enerveaza Vescan