Normal ca e gay. felul cum se imbraca si isi face freza aia ridicola. arata`mi tu unde e talentul? stii unde e? in autotune si alte programe pentru inbunatatirea vocii. trebuie sa recunosc ca pentru prima data sunt de acord cu kronstad sau kronstadt (nu am inteles nici pana azi cum se scrie) tipic american. asa ca de ce nu il mai pupi in cur mai mult pe beaver si sa-i dai si o limba? ce a avut el le numesti realizari? ha! v-as impusca pe amandoi, zdrentelor!
CM7YRE dar pe puya, mayle justin tim., Bob, rihana. dc nu-i urasc? si am si eu o intrebare - De ce lume nu-i zice pe nume lui mayle? adic. dihopar?
Ma Justin Biber este un... a devenit vedeta doar ca parinti lui au 10000000 euro! S-a lasat de scoala la 13 nu stiu apr. nimic. Auitat tot dc il int. sa anilizeze subst. cana nu stie dai pa u nsubiect xd:
intrabal 2 radical23 si zice? Daca nu a mai are cu muzica? Ajung pe drumuri, putini s-au lasat.Ok dar mai tare ma enerveaza Vescan
Fiecare cu parearea lui. La inceput ma enerva la culme ca toate prietenele mele vbeau doar de el, apoi am vrut sa vad de ce il iubesc atit de mult si vezi minune ca mi-a placut, nu toate dar unile cum ar fi never say never. Pustiul e misto si sigur nu e gay. Ati auzit ca empreuna cu miley circus, asa scrie o revista pentru fete. Voi faceti cum doritzi dar nu criticatzi fara sa stiti cine e. Ascultati si poate o sa va placa, dar sa nu va faceti obsedati. Apropo pentru fani, incurind apare film documentar despre el!
Eu nu prea mai sunt fana dupa ce am auzit de la alti iar daca trimiteam o intrebare cum ar fi Cine il place pe Justin? toata lumea raspundea asa E gay etc...