Buna! Pai depinde, daca mergi pentru ore de chitara in grup, sau sunteti multi, iti poate da de acolo chitara. Daca mergi pentru lectii private cu un profesor, s-ar putea sa iti ceara chitara.
Acum depinde de profesori.
Insa nu e foarte scumpa o chitara clasica pentru incepatori http://www.okazii.ro/catalog/51510129/vand-chitara-clasica-.html#galerie
Mult succes! Sper ca te-am ajutat;)!
Depinde unde iei ore daca sunt ore private iti trebuie chitara daca e la scoala au ei destule!
Depinde de locul unde vrei sa faci cursuri de chitara, adica individual daca mergi trebuie sa ai chitara proprie, dar daca mergi intr-un loc cu un grup de obicei profesorul are cateva chitari ... dar de preferat este sa ai propria chitara ca poti repeta si acasa
De regula depinde unde iei orele de chitara. Daca iei ore intr-o institutie ceva, in mod normal au ei chitare acolo. In schimb daca vrei sa iti predea un profesor particular, ar trebui sa ai chitara ta. In orice caz, indicat ar fi sa ai o chitara pe care sa exersezi pentru ca doar cu teoria muzicala nu faci nimic. Asta e parerea mea. Eu unu am inceput singur. Cu o chitara si lectii de pe net si acum cant fara probleme. Teoria muzicala am facut`o dupa.
Buna
chitara oricum ca sa exersezi acasa, daca iei lectii particulare folosesti chitara ta, dar depinde la ce te referi prin " cei de acolo"
Eu merg la palat. daca vrei acolo nu iti trebuie la inceput(eu am ), dar pe parcurs. daca chiar vrei sa faci ceva trebuie sa-ti iei