Rock si lente mai mult... si rap/R&B imi plac... si baladele rock... fana vama si holograf si cargo m/
Buna...
Poi house, muzica usoara.romaneasca
Anti manele, rock si populara
bye
De toate, nu pot sa spun ca prefere doar un anumit gen, daca imi place un cantec il ascult, fie ca e manea, pot sau hip hop.
Pai de toate dar, mai mult rock si hip-hop... fara manele, muzica populara si muzica clasica
Ador muzica latino, mai ascult si pop, house, hip-hop, nu prea imi plac manelele si nici rock, insa nu ma deranjaza, daca aud o melodie si imi place mult o ascult, chiar daca e rock sau manea.
Muzica la misto gn spitalul de urgenta, parazitii dar nu manele...
si in general tot ce sa da pe kiss
Ascult in special rock. dar imi plac si unele melodii pop straine.
de asemenea anti menele
Eu am fost obligat sa ascult rock de cand eram copil deoarece deasupra mea statea un rocker si era party in fiecare seara... dupa ceva vreme a inceput sa imi placa. Deci.ascult Nirvana, AC/DC, G'n'R, HIM, Disturbed, Motorhead, Iron Maiden, Slipknot, Korn, Dark Funeral, Dope, Nightwish, Sorg Uten Tarer, Skid row, Marilyn Manson, Dimmu Borgir, Mudvayne, Lordi, Three Days Grace, Rammstein, Green Day...
Va las melodia preferata de la fiecare:
*Nirvana- You know you're right
*AC/DC- Back in Black
*G'n'R- Better
*HIM- Wings of a Butterfly
*Disturbed- Enemy
*Motorhead- I am the Sword
*Iron Maiden- Killers
*Slipknot- Dead Memories
*Korn- Did my Time
*Dark Funeral- Open the Gates
*Dope- Die Motherfucker Die
*Nightwish- End of all Hope
*Sorg Uten Tarer- Maren
*Skid Row- I Remember You
*Marilyn Manson- Born again
*Dimmu Borgir- Born in Hell
*Mudvayne- Forget to Remember
*Lordi- Who's your daddy
*Three Days Grace- Pain
*Rammstein- Sonne
*Green Day- Wake Me Up When September Ends
Reply With Quote
ROCK RULES!
Poi si unele manele sunt chiar dragute. unele mai sentimentale, altele ca sa poti dansa la o petrecere, dar asta nu inseamna ca sunt manelista.de obicei ascult muzica de club, rap, pop. aproape orice. exclusa populara si rockul
Pop e nr. 1 nr. 2 rock, hip hop si house nr. 3hard rock, stil alert nr. 4 manele de fapt, maneaua nu-ii stil de muzica e o masa de muzica inculta. Ma mir cum pot oameni sa asculte asta! Si restul isi pe locul 5 dar tot bune anti-manele desigur!