Da,normal ca are, insa nu ti-o recomand, cort este o firma ce face chitari proaste.
Nu are, are cui doar in dreapta.Cat despre calitate, mi-e mi-au facut impresie buna, am testat exact modelul ala si a venit cu actiune buna, intonatia n-am stat s-o testez, dar se canta frumos la ea.Cat despre sunet, nu ma prea pricep la acustice, n-am urechea formata, dar suna bine pentru urechea mea.Tu ce probleme ai avut cu cort-urile?
Din ce am testat eu pana acum toate mi s-au parut de proasta calitate, asa ca le-am pus eticheta de jafuri.
Sincer mie mi-a placut acustica aia, in comparatie cu ce-am mai testat.Dar oricum n-am testat in viata mea o acustica mai scumpa de 1000 lei.Doar am cantat vreo 5 minute pe una de 1000 de euro, a profului de mate.Ma rog, deci cortul nu mi-a displacut deloc, pe cand epiphone-ul m-a dezamagit.
Ce nu ti-a placut la epiphone?
Chestii care se pot repara - actiunea, corzile proaste, nut-ul taiat inegal.
Se intampla des chestiile astea, mai ales la firmele mai putin cunoscute, eu raman la ideea ca exista o sansa mult mai mica in momentul cand cumperi o chitara de la epiphone sa aiba astfel de probleme, in schimb cort, consider ca-i un fel de "cotet"