| Riot181 a întrebat:

Rock-u, Metal, Hardcore...de ce zic altii ca sunt genuri de muzica diferite? Ca nu sunt aceleasi stiluri. Adica Rock nu cuprinde si black metal, punk, grunge, etc? Rock este un singur gen. Ca daca esti black metal dai din plete de la dreapta la stanga, daca dai de la stanga la dreapta e deja trashmetal si la hard rock dai de jos in sus. Ce sunt cu prostile astea? Uitativa si voi de la minutu 3:5 pana la minutu 6:00. http://www.youtube.com/watch?v=SW2eRCPhuek Da am gresit undeva sau ceva scuzati.

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Mie mi se par inutile toate astfel de căcaturi. Sunt chestii care-ți plac, chestii pe care doar le suporți și chestii pe care le detești.
Dar sunt o mulțime de idioți care au impresia că dacă nu se îmbracă doar în negru, nu se uită urât la toată lumea și beau altceva în afară de bere, vodkă și cafea neagră trădează black metal-ul. Mereu am considerat imbecil o persoană care se încuie în 1, 2 genuri de metal și are impresia că asta-l face cu ceva mai special sau mai adevărat decât ceilalți.
Oricum, în ultima vreme moda rock/metal a prins amploare în rândul pufanilor, iar pe mine deja începe să mă scârbească profund entuziasmul retardat al unora și categorisirile care de cele mai multe ori nu-și au rostul. Văd tot mai mulți ciumpalaci cu veste de blug dinălea de văcari, rupte pe la mâneci și cu patch-uri cusute prost care se dau mari thrash-eri. Ba mai mult, care consideră doar thrash-ul (sau subgenurile mai "dure" decât el) metal adevărat.

2 răspunsuri:
| DarkBlood32 a răspuns:

Sunt de acord cu woodenpints laughing

| Riot181 explică:

Chiar daca am dat funda...mai astept parerile voastre