| Crisis a întrebat:

Salut rockeri. Am dat de-un forum facut acum cateva zile special pentru ascultatorii acestui gen si cred c-ar merita sa iasa ceva bun din el. Trebuie promovat, din acest motiv pun linkul aici : http://z13.invisionfree.com/Rock_Community
Sunt doar 3 membrii :)) Eu sunt un membru normal si de-abia m-am cunoscut cu adminul. Postez chestia asta fiindca as vrea sa-mpartim mai multe pareri, despre toate subgenurile rockului, de la metal la balade. Vad ca pe TPU nu mai e mare interes cand e vorba de rock, asa ca hai sa ne mutam pe forumul acesta. Eu zic ca e o chestie buna, ne mai dezmortim creierii.
Nu vreau sa se inteleaga ca vreau sa fac rockerii de pe TPU sa se mute pe un alt site, nu asta e scopul [pentru un eventual admin care ar citi intrebarea aceasta]. Eu sper sa va inregistrati si sa vorbim mai mult :D
Si acum, ca sa nu fie raportata "intrebarea neintrebare", sa pun ceva care sa se termine in semnul intrebarii.
Cum vi se pare trupa Darkthrone? http://www.youtube.com/watch?v=4iaj2w7Bp58

9 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Mai,eu o sa incerc sa vad ce iese.Dar nu prea au viata lunga forumurile in Romania, totusi sa-mi fac un cont.

Apropo de intrebarea propriu-zisa.Pana acum doar am auzit de trupa, dar asta mi se pare o melodie foarte buna cu care sa incep sa ascult de-a binelea Darkthrone.Multam!

| Crisis explică:

@Operator, poftim?

| Crisis explică:

@Dumnezău, merita Darkthrone, sunt o trupa foarte buna de black. big grin
Cat despre forum, nici eu nu cred c-o sa aiba viata lunga, dar nah. Daca tot e de rock, hai sa-l umplem de rock de calitate nu cu emoneli si alte neamuri laughing

| Crisis explică:

@FuckMeJesus, da, am auzit.

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Forumul-Nimic special dar il voi incerca poate...Melodia-Prima pe care am ascultat-o de la Darkthronelaughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un banal forum care curand o sa aiba soarta stergerii de pe spatiu, apoi exploateaza acesti subiect si in consecinte userii ( rockerii ) pentru clickuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea despre Darkthrone este aceeasi ca si parerea mea despre black metal.Salutari.

| CannbalCorpse a răspuns:

Melodia e super mişto! Şi chestia cu site-ul spre să reuşească!

| CannbalCorpse a răspuns:

Sper *

Întrebări recente