| Alpha a întrebat:

Salut salut, ajutati-ma, caut o piesa de ore intregi si nu o aflu sti doar versurile care le canta o tipa gen : "baby baby can't you see sometimes your words just hypnotize me " si videoclipu e cu masini multe, motociclete, atvuri, tot felul burnouturi si de-alea e oficial videoclipu dar nu il aflu, l-am ascultat doarte de demult.

6 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=glEiPXAYE-U
Daca e asta, invata sa cauti pe Google, scapi de stres.

| Alpha explică (pentru Mădă0611):

Nu man, nu e asta crede-ma, unde vezi tu burnouturi in clip, unde sunt masinile si unde apare tipa mulatra care canta, ma repet, e un video unde sunt adunate la un loc mai multe masini si motociclete ca si la expozitie, nu filme de astea gangsta cum mi-ai dat tu aicea, dar mersi oricum happy

| Alpha explică (pentru Alpha):

Si scuze doar dupa ce am terminat commentu am vazut ca esti fata happy

| Mădă0611 a răspuns (pentru Alpha):

Man, nu m-am uitat la tot clipul, nu e genul meu. Incercam sa ajut. Videoclipuri cum zici tu sunt multe, dupa versuri doar asta o gasesti. Da si alte detalii si poate o gasim.

| Alpha explică (pentru Mădă0611):

Hhh. pai e o tipa negresa cu par lung care canta, si cu un barbat tot negru slab mi se pare doar ca e imbracat in gamben sau verde tipu si la un moment dat tipa flutura steagu americi si tot fac pe un pod sau gen tot felul de scheme cu motocicletele si se iau la liniute cu masinile, ATV-urile el din cate imi amintesc eu ca eram mic, era ceva DJ (nu stiu cum ) big grin

| Alpha explică (pentru Alpha):

Gata draga, mersi de ajutor, dar am aflat de piesa din greseala de la un prieten :)) http://www.youtube.com/watch?v=mEMHsyooa7Y! asta era, numa ca astea au fite in texte si nu a trecut Hypnotize ci kimnotyze lol!