Stiu 3 DJ buni din Valcea.
1. Suciu, mixeaza si produce muzica underground, deep tech, rominimal, micro house. Este un DJ de petreceri private, club, festival.
2. DASQ, mixeaza si produce muzica semi-comerciala, techno, minimal, deep tech. Este un DJ de petreceri private, rave-uri, festival.
3. Vlad Odangiu, pune muzica comerciala, electro, usoara, EDM, manele. Este un DJ universal de majorate, nunti si botezuri.
Nu a auzit nici dracu de ei
Dji sunt o gramada, problema e ca nu prea gasesti unu bun din valcea doar daca ii cauti prin subsol
Nu exista niciunul bun, aia buni au plecat demult din Valcea. Au ramas doar punatorii de muzica si cainii care alearga dupa ramasite. Manele si cazinouri peste tot, hackerville cica fite
Mare om, mare caracter bravo alexandra, sunt impresionat. Vezi ca a fost Salam acolo la VL de ce nu te-ai dus?
Stiu o gramada de dj buni si nebuni din Valcea pentru ca sunt de aici si am iesit pe la o gramada de evenimente sa ma petrec. Stau in Valcea din 2011 dupa ce m-am mutat din Bellagio, Italia si nu prea am vazut multe evenimente de musica electronica. Majoritatea dj-ilor de aici sunt de karaoke, nunti si botezuri, majorate, muzica populara si manele. Daca te intereseaza din astfel de domenii stiu cateva nume, Vlad Odangiu este foarte cunoscut, nu este artist dar este Dj bun de manele si majorat, Cosmin Dumitrascu si Dj Alien Cristi Dumitrascu, nu sunt frati, Dj Criss, Dj joe events, DJ Tomy care am auzit ca a organizat festival mare aici, Deep Forest Fest, Catalinescu cred ca este pe hip hop si ceremonii mai mult, Dj Vladu, DJ Dragosh daca vrei karaoke, Dj Gabriel, DJ Edy, Stefan Garoafa si multi altii. Vezi ca majoritatea din ei doar pun muzica, nu mixeaza, daca, cauti pe Google o sa gasesti multi. Pe partea de muzica electronica, daca vrei eveniment de techno, rominimal, tech house, deep tech si N subgenuri stiu si de aici cateva nume de dj buni, Nif (Tuyuq) si Andre!, Suciu si DASQ, unii din ei sunt de asemenea si producatori muzicali si uneori isi pun piesele lor care sunt foarte frumoase, Nif si Andrei sunt pe underground, piesele lui Dasq au fost in Top 10 pe Beatport iar Suciu la fel, au baietii vanzari multe, kudos to them. Acum depinde de tine ce fel de eveniment vrei, daca vrei arta si performance cu tematica pe un stil anume gen techno sau underground cum e in strainatate sunt foarte putini si e greu sa dai de ei, cat despre evenimente decente si mediocre cu amestecaturi muzicale de nu mai intelegi nimic si te doare capul, gasesti la gramada peste tot, bun venit in Ramnicu Valcea... Sper ca te-am ajutat, daca mai ai alte intrebari da-mi un reply, Sa ai o zi superba
PS Nu vreau funda
Multumesc mult
Apreciez comentariul tau, insa cei buni numai sunt in oras, orasul este MORT.
nif.
Vreau sa te cunosc
Https://www.olx.ro/......udet/q-dj/
Sunt o gramada de dj buni in Valcea acum depinde ce fel de eveniment vrei sa faci ca majoritatea sunt de nunti si de botezuri
anonim_4396 întreabă: