| AmericaPoster48 a întrebat:

Sunt AmericaPoster.Am o intrebare pentru voi! (Se ofera fundita!)Cam de vreo o saptamana am inceput sa ascult o melodie care se numeste: Milion Stylez - Hey Miss Fatty Fatty! Este foarte cunoscuta! Am inceput sa o ascult si nu ma mai pot opri cum fac sa ma opresc...De obicei ma opresc repede din ascultatu unei melodii dar la asta chiar nu pot.Imi pun prietenii sa o puna o data m-am luat la bataie...Cum pot facebig grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai uite ce te sfatuiesc. Da' dai fundita, da?

1) Puneti dopuri in urechi ori de cate ori auzi melodia.
2) Incearca sa gasesti alta melodie care sa-ti placa
Alexandra Stan - Saxobeat
Smiley - Love is for free
Miley Cyrus - Who owmns my heart

Etc.

3)Puneti prietenii sa te faca sa razi, sa-ti dea cu sticla in cap ( de plastic ) laughing pana cand uiti de melodia aia.
4) Ascult-o incontinuu (doar inceputul si sfarsitul ) pana te plictisesti de ea. E o metoda care s-ar putea sa functioneze
5) Fa-o cat mai urata ( parodiaz-o) in asa fel incat sa nu iti mai placa deloc! ( sa ajungi sa o urasti daca vrei laughing )
6) Puneti prietenii sa iti zica o ghicitoare sau ceva atat de grea incat sa nu te gandesti decat la cum sa o rezolvi ( si sa uiti de melodie )
7 ) Scoate toate aparatele din priza ca sa fii sigur ca nu mai auzi melodia si mediteaza ( punete pe canapea si gandeste-te la lucrurile din jurul tau )

Sper ca te-am ajutat! Funda?

| raluk1997 a răspuns:

Incearca sa asculti alta melodie. Sau poti asculta o melodie mai veche care iti placea. Si mie mi se intampla si asa procedezwinking

| QuadruplePersonality a răspuns:

Pai nu cred ca poti scapa asa usor de o "dependenta". Eu ascult de azi de la 3 melodia Jeremih - Down On Me in continuu si inca nu mán plictisit, dar de obicei imi trece dupa o zi doua de ascultat. Oricum, dupa gasesc alta si fac la fel si cu ea, cred ca a ajuns sa fie un fel de obisnuinta la mine.

Poti folosi autocontrol. Inchide calculatorul sau scoate boxele din priza si roaga pe cineva sa nu te lase sa mai asculti, ca sa te asiguri ca nu incalci promisiuneahee hee.
Sau ascultó pana te plictisesti de ea, nu cred are cum sa dureze mai mult de 4 zile.
Incearca sa asculti alte melodii noi sau vechi pe care nu leái ascultat. Poate o sa iti placa una mai mult ca asta.
Daca se mai ia un prieten de tine spune-i sa iti gaseasca o melodie macar la fel de frunoasa ca asta, si atunci o sa incetezi cu asta.
Succes happy

Sarbatori fericite :*