| EarthShaker a întrebat:

Sunt producator de muzica(Instrumentale in principiu). As vrea sa ma extind si sa fac ceva bani din munca depusa pana acum. As vrea sa imi dati niste exemple bune si reale prin care imi pot vinde melodiile sau ceva de genul. Am sa las un link mai jos catre canalul meu de YouTube: www.youtube.com/eDeiii1/videos

1 răspuns:
| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Din 2001 ma tot joc cu fruity loops, iar abia anul trecut am inceput sa castig niste bani din asta. Uite cum am facut eu:

in 2015 mi-am facut cont pe tunecore (recent si pe distrokid) (tunecore cere 10dolari pe melodie, distrokid cere 20 pe an si pui cate melodii vrei) si am pus melodiile mele pe care le faceam. Pe 1 iunie 2016 am trimis un deephouse pe tunecore, a aparut pe spotify, itunes amazon, etc, dar nu prea intrau bani.De ce? ca nu era cunoscuta. Si'am zis ca Youtube'ul e cel mai mare promoter.

Apoi am luat la rand canale de Youtube axate numai pe deephouse. Am cautat canale cu peste 100k subscriberi.
Le'am trimis link privat cu melodia pe soundcloud. Din vreo 15 canale carora le'am trimis, abia unul mi-a raspuns la sfarsitul lu noiembrie 2016 - mrdeepsense
I'am trimis linkuri de itunes spotify etc ca sa le puna la description pe canalul lui.
(lumea din afara e mai mult cu spotify, itunes - vad o piesa aparuta noua, cauta la description link de spotify, itunes, si le pun in playlistul lor si o asculta acolo cand vor ei, ca mananca mai multi mb un clip decat o piesa)

S'au strans vizualizari, asteptam sa vad ce bani intra, si abia in februarie vad in cont 440dolari. Am ramas wow! Deci se poate!
Si mai tot fac melodii in functie de ce canale sunt pe Youtube.
Eu n'am un gen anume, fac de toate. Ce ma inspira aia fac.
Si pana acum s'au strans 1200dolari numai dintr'o singura melodie.
Alex Stavi - Walk with me
Facebook alex stavi daca ai nelamuriri