| AndyOficial a întrebat:

am 16 ani si fac cursuri de canto muzica usoara de 3-4 luni, iar profesorul meu de canto mi-a dat niste exercitii de respiratie pentru facut acasa in fiecare zi.El mi-a spus ca, acasa sa nu cant pentru a nu forta gatul ( corzile vocale ).Am momente cand cant bine si momente cand cant foarte fals si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa cant corect si sa nu mai falsez.

Nelamuririle mele la care as vrea sa le gasesc raspunsul sunt urmatoarele:

>= Sunt asa de utile aceste exercitii de respiratie, incat sa fac in fiecare zi cate 5 ore? mie asa mi-a spus profu de canto ca daca fac 5 ore exercitii de respiratie este perfect.
>= Daca eu nu am voie sa cant acasa decat la ora lui pe saptamana de curs, eu cum pot progresa si sa nu bat pasul pe loc?
>= Ce ar trebuie sa fac sa progresez sa nu bat pasul pe loc si sa imi progresez vocea si sa stiu sa cant corect etc.
>= Nu credeti ca este foarte putin facand doar o ora pe saptamana din zi cursul de canto?

Multumesc si sper sa ma puteti ajuta pentru ca am mare nevoie de ajutor! DAU FUNDA!

1 răspuns:
| LalaBandLovee a răspuns:

Pai daca ai vrea sa nu mai ai probleme cu falsatul nu este neaparata nevoie de 5 ore si de 2, 3 in functie de timp... in timp ce faci ceva poti sa mai exersezi, sa mai canti si asa nu o sa mai ai probleme. Dar trebuie in fiecare zi sa canti sau sa faci exercitii de respiratie. Si eu fac canto si stiu ca si eu am zile mai bune si zile mai proaste. Sper ca te-am ajutat! Bafta multa la canto.