Sati explic.
Nu are cum sa fie un pedofil de 51 de ani pentru ca el prima data isi punea clipuri pe youtube.nu cred ca pedofilu ala credea ca o sa ajunga faimos daca facea asta.
si crezi ca avea inaltimea asta la 51 de ani?
Nu este adevarat! onn este un program de facut farse.este doar o farsa! pentru fanele jb! =]
BunaPt mine nu e deloc socant mai ales ca nu e adevarat. Acel program tv nu e CNN, ci e Onion News (un program ca OTV, de caterinca) si nu e posibil ca un om de 51 ani sa aiba voce de copil de 17 ani Deci nu e deloc adevarat. Pa Pa:*
Sigur e o minciuna! Si in intrebare spui ca e socant, dar in raspuns spui ca nu esti fana. Daca nu esti fana, cu ce te deranjeaza? eh, si daca erai atat de sigura ca nu e fals, chiar ca ai postat pe degeaba. O zi buna
Stii.nu iti trebuie facultate sa stii ca au vrut doar sa isi ''bata joc'' de el...
Tu realizezi ca e o gluma, nu? Onion News este o echipa de comedie de la americani, exista si film cu numele "The Onion Movie". Ati putea sa ganditi putin inainte de a posta orice.
Nui fals si nu am postat degeaba... ma dispera justin bieber! i un prooost! si nici nu-i prea frumos, nici cu masca nici fara!
Nu sunt fan, dar ma bucur ca cineva ia deschis ochi fanilor care zic:degeaba mai traiesti daca nu esti fan JUSTIN BIEBER! chiar nu il suport pe tipul asta
Trebuie sa fii cel mai prost om din lume sa crezi asta )))) nu sunt fan, ba din contra, il urasc, dar nu pot sa cred asta, oricat de socant si frumos ar fi )))