O chitara care nu isi merita in niciun caz banii. Lemn ieftin - molid si nato, care este un inlocuitor al mahonului in Asia.Nu merita, de fapt, lemnul de pe chitara nici nu cred ca face mai mult de 50 de lei.Incearca o Aria AF-20, e cu mult peste asta si probabil si peste alte chitare mai scumpe.
Multumesc mult de sfat, daca miai putea recomanda alte chitari acustice as fi deschis parerilor
De aceasta chitara ce parere ai? :
http://www.soundcreation.ro/......12407.html
Nu mi se deschide...Si ti-am zis, aria AF-20 e foarte buna, pentru lemnul din care-i facuta, ma mir ca nu are un pret de 1000 lei+.
A, vazut chitara si imi place, dar doar ca parere ce crezi despre Ibanez V72E-Bk
Nu e rea, suna aproximativ la fel cu aria care ti-am recomandat-o + ca are tuner incorporat.E o chitara buna, doar ca nu stiu pretul in Romania ca mie nu mi se deschide link-ul. Oricum, daca e cu mai mult de 50-100 lei peste aria nu merita.
Mda... Ibanez-ul ala e 620 lei. Dar chitara Aria AF-20 de unde as putea sa o comand ( mie cam greu sa merg in Timisoara sau Brasov sau alte orase asa), daca stii un site de unde pot sa o comand si sa nu fie nici taxa de drum foarte ieftina
Inca ceva Aria AF-20 este doar cu marimea 3/4 caci doar asa am gasit, marimea 3/4 nu e cam mica?
Adica foarte scumpa
In primul rand, chitara aria af-20 nu-i doar 3/4, la mcmusic au 4/4 dar nu-i in stoc.Am cautat pe toate site-urile care le stiu eu de instrumente din Romania si n-am gasit chitara.Asa ca optiuniile sunt ori sa astepti pana aduc iar chitara in stoc (eventual sa-i suni), ori cumperi ibanezu, ori cauti alta chitara. Ibanezul cum am zis, nu-i rea dar e putin cam scumpa.
Mersi de Sfaturi. M-am uitat si la Epiphone DR-100 Ebony dar nu stiu cat de buna este, Eu ma uitam ca e bunicica si la un pret bun , Astept si parerea ta cu mare drag
Lemnul e bun, n-am testat acustice epiphone, dar din ce-am auzit nu-s asa rezistente, dar daca esti mai grijuliu cu chitara n-ar trebui sa fie o problema chestia asta.Cheitele nu-s din plastic, ar trebui sa tina acordajul.Per total pare o chitara buna.
Asta e sigur. Daca mias cumpara o chitara nou-nouta as avea mare grija de ea. Multumesc mult pentru sfaturi!