| Uniserver a întrebat:

Salut TPU!
Am o întrebare despre o melodie pe care am auzit-o prin Italia, acum mulți ani, unde prin perioada 2012 -2015 la cineva în mașină, o avea pe CD și nu aveam roaming să dau cu Shazam atunci să rezolv problema. Erau în latino/spaniolă/italiană versurile. Genul sigur era Hip Hop, maxim să fi fost Pop deși nu cred.
Detalii să vă zic doar după ureche, la propriu, refrenul de la melodie era cam așa (scriu cum percepeam / auzeam eu):

"A tabacco tati, a ta (un tip cu voce groasă)
Amore, ah, ah, amore duro x2 (pe fundal o tipă)"

Cam așa era refrenul, restul nu mai țin minte nici instrumental, bir, nimic. Știu că e cam vag și la ghici, dar poate...o mai fi auzit-o careva. Deci, vreo șansă să știe cineva cum se numește melodia?

4 răspunsuri:
| Venerabilul a răspuns:

Tacabro - Tacata, dar asta e mai mult pe genul electro și pop.

| Uniserver explică (pentru Venerabilul):

Asta o știu, dar nu este, mulțumesc frumos pentru răspuns și timpul alocat?

| PufuletiStarNesarati a răspuns:

La tortura de la Shakira poate

| Uniserver explică (pentru PufuletiStarNesarati):

Salut! Mulțumesc frumos pentru răspuns și pentru timpul acordat. Din păcate nu e aceea melodia.

Omul la momentul acela mi-a readus și versurile un pic ca să o pot găsi mai ușor:

Era un fel de gang, de formație de Hip Hop/Rap feat. o tipă sau era și tipa parte din formație. Versurile traduse ar veni ceva de genul:

"Hai să te scot la o cafea, fumăm o țigară și apoi ne-o tragem tare". Cam desprea asta era toată melodia în mare, în Latină ori Spaniolă ori Italiană