Ai dreptate! E o întrebare ciudată
Eu cânt tot timpul anului We wish you a merry christmas, deși nu îmi plac colindele! Mi s-a fixat în creier. Așa că nu văd ce e rău în a asculta colinde, dacă asta te face pe tine să te simți bine! Fii liber, fii voios, fă oameni de zăpadă din frunzele căzute pe jos! Fii tu însuți!
Colinde poti asculta in tot timpul anului. Noi trebuie sa ne bucuram zilnic ca ni S-a nascut un Mantuitor, si nu doar o data pe an.
Ce sa aiba? si eu simt o stare numai cand vremea de afara cum e simt deja ca e craciunu (poti sa asculti cu drag) ca alt timp n-o sa mai ai
Normal ca nu are nimic.Craciunul oricum se apropie incet incet, esti liber sa asculti ce vrei, cand vrei si cum vrei.
Nu are absolut nimic, poti asculta orice tip de muzica vrei, oricand vrei.
Eu ascultam Rudolph The Red Nosed Raindeer in mijlocul lui august...nu s-a suparat nimieni.
Poți asculta colinde în orice perioadă a anului. Trebuie însă să te aprovizionezi cu 10 kg de LER, dacă vrei să înțelegi mesajul.
Din cate ştiu eu nu e bine pana la lasarea secului pe 15 noiembrie, ba mai mult in popor se pune ca daca ascult s-au canti colinzi inainte de post te vei umple pe cerul gurii de bubite negre cum e cerul plin de stele. Pupici.