anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare, putin cam ciudata.Dar n-a..Are ceva daca ascult colinde de acuma? Mai e 1 luna pana intram in postul de Craciun...

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Ai dreptate! E o întrebare ciudată laughing
Eu cânt tot timpul anului We wish you a merry christmas, deși nu îmi plac colindele! Mi s-a fixat în creier. Așa că nu văd ce e rău în a asculta colinde, dacă asta te face pe tine să te simți bine! Fii liber, fii voios, fă oameni de zăpadă din frunzele căzute pe jos! Fii tu însuți!

10 răspunsuri:
| ROG a răspuns:

Nu are nimic!

| anonimg a răspuns:

Colinde poti asculta in tot timpul anului. Noi trebuie sa ne bucuram zilnic ca ni S-a nascut un Mantuitor, si nu doar o data pe an.

| DanduSilviu2000 a răspuns:

Ce sa aiba? si eu simt o stare numai cand vremea de afara cum e simt deja ca e craciunu (poti sa asculti cu drag) ca alt timp n-o sa mai aibig grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Normal ca nu are nimic.Craciunul oricum se apropie incet incet, esti liber sa asculti ce vrei, cand vrei si cum vrei.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu are absolut nimic, poti asculta orice tip de muzica vrei, oricand vrei.
Eu ascultam Rudolph The Red Nosed Raindeer in mijlocul lui august...nu s-a suparat nimieni. tongue

| Green66 a răspuns:

Poți asculta colinde în orice perioadă a anului. Trebuie însă să te aprovizionezi cu 10 kg de LER, dacă vrei să înțelegi mesajul.

| William a răspuns:

Eu ascultam colinde in iunie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are absolut nimic. Fiecare asculta ceea ce ii place si il face sa se simta bine.

Poti asculta colinde si in mijlocul verii big grin Nu este nici o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In orice zi din an poti sa asculti colinde.

| bybry a răspuns:

Din cate ştiu eu nu e bine pana la lasarea secului pe 15 noiembrie, ba mai mult in popor se pune ca daca ascult s-au canti colinzi inainte de post te vei umple pe cerul gurii de bubite negre cum e cerul plin de stele. Pupici.