| PabloNaschia a întrebat:

am o întrebare
să zicem că un copil de 18 anii stie sa cante la chitară foarte bine.
El ce câștigă din asta?
Adică cu ce te ajută în viață dacă știi sa căntii la chitară?

7 răspunsuri:
| MistyqueManson a răspuns:

Poti canta la metrou, castigi binisor. Daca ai nororc mai primesti si o juma` de covrig de la trecatori. Te ajuta destul de mult in viata, zic eu.

| FearOfTheDark a răspuns:

Se pot ivi multe ocazii.
Oricum, multa lume canta de placere.

| ceaiuldetei a răspuns:

Dacă nu urci pe scenă sau nu ai o meserie ori un hobby din care să îți iasă un disc, muzica (respectiv cântatul la chitară), te ajută în primul rând să fii o persoană mai bună. Apoi, chitara îți poate fi prietenă și când ești vesel și când ești trist. Din alte puncte de vedere, te poate ajuta și să îți faci cu ușurință prieteni și în încheiere, este un foarte frumos mod de a îți umple timpul liber când chiar nu știi ce să faci.

Avantajele ar putea continua, dar trebuie să te convingi singur. Dă-ți timp și ai încredere în tine. Și dacă și alții cred despre tine că ești bun la chitară, dă-ți o șansă și ieși pe scenă. Pentru că dacă ai un dar, este păcat să nu îl împărtășești și cu ceilalți.

| Thunderstruck a răspuns:

Fratele meu, mai am putin si fac 18 ani, nu asta-i problema, dar pot canta cam orice la chitara, si n-o fac pentru a castiga ceva, o fac pentru mine, ca-mi place mie.Cred ca nu stii cum e sa poti sa te exprimi mai usor prin chitara decat prin vorbit si de-aia pui intrebari de-astea. Daca vrei sa castigi iti faci o trupa si incepi sa compui, daca ai noroc o sa fii cunoscut si bogat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ce? Câştigă admiraţia pipiţelor ce-l cunosc şi încep să-l aprecieze mai mult doar pentru că are o chitară, chiar dacă, probabil, nu ştie să cânte mai mult de 2 melodii la ea. Asta dacă-i băiat, dacă-i fată chiar nu are nimic de câştigat. Sau cine ştie, poate cânta la ea pe plajă şi-şi câştigă " răsplata " toată noaptea.

| Duucu a răspuns:

Copil de 18 ani?

| CautNume a răspuns:

Dar trebuie sa castige ceva, nu poate face asta de placere?