anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am pus mai devreme o intrebare la categoria muzica in care pe langa Freddie Mercury aparea si Justin Bieber, imi cer scuze daca v-ati suparat, am fost curios de ce raspunsuri imi dati :d, acum revin cu o intrebare cat se poate de serioasa, de ce adolescentii din ziua de azi nu mai asculta muzica buna, vreau sa zic ca 80% asculta Justin bebe si restul pana la 94% guta si salamstraight face.....eu am 15 ani, si ascult Queen, Scorpions, GN'r, Red hot chili peppers, si asa mai departe, iar pe langa rock ascult si eu pop, cum ar fi MJ. Am si vreo 5 prieteni care asculta rock si pop, dar restul spun ca nu ar asculta rock, oare e si din cauza faptului ca se spune ca rockeri sunt satanisti?(cel putin asa spun unii...)
Joi la ora de romana profa ne-a zis ca in melodiile lui MJ si in toate cele rock se gasesc mesaje sataniste ....eu nu o cred, dar cred ca asta este unul din motivele din cauza carora multi evita sa asculte muzica rock, nici eu nu ascult muzica "prea rock" sa spun asa, dar nici nu as putea sa ascult inna si fuego... si mentionez ca imi place si muzica rock romaneasca cum ar fi Iris, Voltaj, si Laura stoica.big grin

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi dacă profa de română are cultura asta muzicală, ce să mai zici de adolescenţi.De unde şi până unde văd ei mesaje satanice?

| KristalPop a răspuns:

Şi eu sunt rocker, am 22 de ani şi cred că adolescenţii din ziua de astăzi nu ştiu ce înseamnă muzica adevărată şi sunt influenţaţi de manele, dar nu poţi generaliza fiindcă nu toţii adolescenţi din ziua de astăzi ascultă doar manele sau pop.
Şi mulţi zic că rockerii sunt satanişti din pricina vestimentaţiei fără a avea habar ce înseamnă "satanist".

Oricum îmi este prea lene să tastez ce înseamnă satanist, dar totuşi uite că o fac.
Satanist eşti doar atunci când te scapi de credinţă şi "Magicianul negru" îşi face intrarea, după care îşi urmează calea... sunt mai multe feluri de satanişti. (nu mă întreba de unde ştiu)

| Teardrop a răspuns:

Pentru că nu mai apare nici un rocker de calitate. Nici un tânăr. Toți sunt în vârstă, morți sau bătrâni.

Răspuns utilizator avertizat
| nowar a răspuns:

E mai complicat. Oamenii se ia intodeauna dupa aparente, daca vad o trupa rock la TV li se pare lor exagerat stilul lor vestimentar si ca sunt prea prost educati(ca sa nu folosesc alt termen) incat sa faca diferenta dintre muzica rea si cea buna asa ca nu pot ei asculta muzica rock, care scuza-ma pana la urma poti zice ca face parte din acea ramura a muzicii.Iar fiind vorba de MJ thinking eu nu ma dau in vant ...muzica rock nu e satanista adica exista si partea aia a neagra a rockului dar nu cred ca exista pana la urma un stil muzical educativ in afara de cea clasica, nici viata nu e roz deci..muzica reflecta realitatea dupa parerea mea..intr-adevar am gasit si eu chestii pe net care ar spune ca muzica in general ascunde mesaje ''necurate'', insa nu trebuie sa exageram acum ca poti sa asculti si muzica aceea satanista dar daca tu ca persoana gandesti pozitiv si nu te intereseaza atat de mult versurile si mai mult starea pe care ti-o creeaza acea linie melodica e ok. exista un Dumnezeu si daca noi gandim cum trebuie totul e bine big grin