E HETEROSEXUAL.
Cei care spun că e gay o fac din răutate. Până acum a avut doar iubite, nu iubiți, și nu prezintă vreo atracție spre sexul masculin.
Unii spun asta din cauza felului în care arată, dar s-a schimbat foarte mult.
Sper că m-ai înțeles.
P.S.: Îl cheamă Andy Biersack, Andy Six era doar numele lui de scenă, dar nu mai vrea să i se spună așa. Și se scria cu un singur 'X'.
E doar un metrosexual penibil. Nu-i pasă nimănui dacă și-o scaldă între labiile unei proaste sau dacă îi împinge cineva lutu' la deal.
Când lumea zice despre el că-i gay, o face pentru aspectul de păpușă vopsită cu smoală ce vrea să pară dură.
Pentru mine nu-i decât un penibil care cântă prost. Da se pare că prinde la mucoasele de 13 ani.
Ce sa faci?!
Se pare ca "mucoasele de 13 ani" stiu sa aprecieze muzica.
Uite ce iti spun : eu doream doar sa aflu ce orientare sexuala avea, putin imi pasa de parerea ta
Eh, așa-i el, toți de pe TPU îl știu pentru ironia lui, dar am văzut că mai mult comentează decât să ajute.
Și Andy nu face pe durul cum crede el, nici nu încearcă să pară ceea ce nu este. Și nu cred că știe nici cum arată în prezent, nu seamănă deloc cu 'o păpușă vopsită cu smoală'. Are ceva cu trupele ca Black Veil Brides, și îi place să-i jignească pe cei care-i ascultă. Fiecare cu gusturile lui. Poate avem noi gusturi proaste, dar care o fi problema lui?
Și nu toți ascultăm BVB pentru că 'solistul arată bine'. Așa i se pare. Ascultăm pentru că ne place. Știu un tip de 19 ani care ascultă BVB, și nu se încadrează în categoria de 'mucoase de 13 ani'.
Știu să aprecieze muzica? E clar că doar la 13 ani căcatu ăla poate să sune bine. Riff-urile alea agasante și fără viața, vocea de homalău în călduri care-și dă cu ciocanul peste degete și imaginea ridicolă a trupei.
Dar au 13 ani, e scuza lor asta. E normal ca la 13 ani să asculți muzică de care să-ți fie rușine mai târziu.
Uite asta se întâmplă când toți pufanii se apucă de cântat și ascultat metal.
1.Nu am 13 ani;
2.Stiu baieti de 17, 19, chiar si 20 ani care asculta BVB;
3.Si cum am mai spus ..nu-mi trebuie mie parerea ta, pastreaza parerea ta plictisitoare pentru tine...cat timp eu continui sa-l ascult pe Andy!
Ăia care au mai mult de 13 ani și ascultă bvb sunt deja un caz pierdut. Da tot e bine. Se putea și mai rau. Puteau să asculte Vama la vârsta aia și atunci erau irecuperabili.
La faza cu Vama sunt de acord cu tine
ToxicKiss33 întreabă: