| Hitek a întrebat:

Am si eu o intrebare putin cam prosteascalaughing.
Mai demult le-am cerut parintilor de craciun cadou un telefon ca aveam un nokia 5200 de 5-6 ani si nu prea mai mergea cum trebuie... dupa aia a inceput sa-mi placa chitara(prin Octombrie) de atunci ma uit in continuu pe youtube si nu ma mai plictisesc...
Bun, pana acum o saptamana nu le-am zis parintilor ca vreau chitara pentru ca mi-a fost rusine pentru ca nimeni din familie nu este muzician si credeam ca vor reactiona urat...
In cele din urma le-am spus ca vreau chitara si ca sunt dispus sa renunt la telefon (de-ati fi vazut ce fete aveaulaughing "cum?" ).
Uite asa a trecut saptamana si ieri au fost la cumparaturi fara mine si s-au gandit sa-mi faca o surpriza.si ieri seara au venit cu un telefon acasa, eu le-am zis ca nu trebuia pentru ca imi doream o chitara dar ei ziceai ca e prea scumpa (200 ron) iar telefonul l-a luat la abonament, nu imi pare rau ca mi-a luat telefon dar sunt si putin dezamagit ca nu mi-a luat chitarasad.
M-am gandit sa strang bani si sa-mi cumpar o chitara, credeti ca pot sa incep sa studiez putin dupa internet chitara si sa pot aplica mai cu usurinta ceea ce am invatat cand o iau?big grin

2 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Chitara acustica gasesti SH in jur de 100 RON.

| walle a răspuns:

Haha,la fel is la mine.
Parintii mei m-au ajutat sa-mi cumpar un telefon mobil cam scump,apoi am observat ca imi place fotografia.(la fel, ma uit pe youtube la filmulete fara incetare), asa ca am inceput sa strang bani pentru un Nikon d3100.Deja am aproape 1000 lei.