| Hitek a întrebat:

Am si eu o intrebare putin cam prosteasca.

Mai demult le-am cerut parintilor de craciun cadou un telefon ca aveam un nokia 5200 de 5-6 ani si nu prea mai mergea cum trebuie... dupa aia a inceput sa-mi placa chitara(prin Octombrie) de atunci ma uit in continuu pe youtube si nu ma mai plictisesc...

Bun, pana acum o saptamana nu le-am zis parintilor ca vreau chitara pentru ca mi-a fost rusine pentru ca nimeni din familie nu este muzician si credeam ca vor reactiona urat...

In cele din urma le-am spus ca vreau chitara si ca sunt dispus sa renunt la telefon (de-ati fi vazut ce fete aveau laughing"cum?" ).

Uite asa a trecut saptamana si ieri au fost la cumparaturi fara mine si s-au gandit sa-mi faca o surpriza.si ieri seara au venit cu un telefon acasa, eu le-am zis ca nu trebuia pentru ca imi doream o chitara dar ei ziceai ca e prea scumpa (200 ron) iar telefonul l-a luat la abonament, nu imi pare rau ca mi-a luat telefon dar sunt si putin dezamagit ca nu mi-a luat chitara sad.

M-am gandit sa strang bani si sa-mi cumpar o chitara, credeti ca pot sa incep sa studiez putin dupa internet chitara si sa pot aplica mai cu usurinta ceea ce am invatat cand o iau?

1 răspuns:
| SmilefOrMee a răspuns:

Mda.happy ce poveste complicata.winking asa mi s-a intamplat si mielaughing) am vrut laptop si mi-a luat telefon Samsung wave 575