| Monroe2017 a întrebat:

Am si eu o mare nelamurire sau problema nu stiu.Am o voce frumoasa si toata lumea ma indeamna sa fac muzica.Am ureche muzicala,stiu ce tonalitate sa folosesc, stiu cum sa cant o melodie dar, nu reusesc sa cant pe linia melodica.Atunci cand trebuie sa cant pe negativ, nu ma descurc.Nici nu prea am exersat.Nu stiu cand sa intru pe vers.Care poate fi problema? sunt eu prea incordat? e cv pe psihic? a mai avut cineva problema asta? Se rezolva problema asta? cine ma ajuta cu raspunsuri folositoare si sfaturi dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Avand in vedere ca detii cunostinte muzicale, e posibil ca problema sa fie cauzata pe fond emotional. Exerseaza daca poti putin cate putin. Inainte sa incepi, respira adanc si nu te gandi la absolut nimic. Nu te gandi la altceva, axeaza-te pe versuri, pe mesajul lor. Daca nu poti sa te concentrezi pe mesaj, concentreaza-te strict pe tehnica. Fa in asa fel incat atmosfera in care practici sa fie cat mai calma, sa iti inspire o liniste. Cu cat esti mai linistit, creierul este mai relaxat si vei avea astfel sanse de reusita. Si bineinteles, este important sa exersezi constant si sa crezi in tine pentru ca intotdeauna esecul de astazi e o treapta catre succesul de maine. Multa bafta!

0 răspunsuri: