anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.asta e întrebare pentru metăl hezi,tocări,hevi metaliști și oricine are legătură cu rocku sau cu feri+alte metale.să zicem ca mergi la botezul,nunta, Majoratul unei rude sau prieten.totul e bine și frumos,mai ciocniți ceva,mai băgați o sărmăluță o mămăligă etc,dar sedescd usa și intră aerian copili minune,florin salam,vali vijelie,gută,dani Mocanu,și toți piticii valoroși sau auroșii,toate mezelurile si toți prinții de sate\comune\sectoare,vrand să cânte si sa bage dedicații toată noaptea. Cum reacționezi? pleci ca un nesimțit de la momentul important din viață prietenului\rudei,fix ca ultimul bolangiu sau stai alături de prietenul sau rudă ta si ignori,, gălăgia,,?

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

Plec,după ce le torn vin în boxe, arunc cu roșii în manelari, îl scuip pe prietenul meu și îi fur femeia.

3 răspunsuri:
| Neberius13 a răspuns:

Mă aprovizionez cu câtă băutură și mâncare pot căra și plec acasă să beau și mănânc pe gratis.

| Sociopat a răspuns:

O sa fiu beat. Scot lumea la dans, incingem o hora.

| Dragosdoar a răspuns:

Prieteni manelari nu am, doar amici.Da daca ar fi sa se intample ceva de genu cred ca mi as lua la pachet si m-as scuza ca trebuie sa plec