| cristimacheama a întrebat:

Salut TPU! Când eram eu mai mic (aveam vreo 7 sau 8 ani) mă uitam la desenul ăla creștin Cartea Cărților și după ce se termina desenul, începeau ceva cântări pentru copii care erau cântate de ceva grup care se numea Speranța pentru Copii. Și grupul ăsta avea o melodie în care spuneau "Fă-ți o corabie și urcă-te în ea, urcă-te în ea cu familia ta". Eu nu sunt penticostal (canalul TV pe care era Cartea Cărților era unul penticostal), sunt ortodox dar urmăream Cartea Cărților pentru că îmi plăcea destul de mult. Dar întrebarea mea e asta: Oare cântecul acela despre care v-am zis cu corabia, avea vreo semnificație sau ceva mesaj sau pur și simplu doar îndemna la construirea unei corăbii și să te urci în ea cu familia? Rog doar pe cei care cunosc cântecul să răspundă! Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Ai auzit de arca lui Noe?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acea cantare se refera chiar la ceea ce i-a cerut Dumnezeu lui Noe sa facă. Poate ca exista și o interpretare, cum ar fi ca, Noe a ascultat de ceea ce i-a cerut Dumnezeu, chiar daca părea nebunesc. Cumva sa fie un indemn sa facem ceea ce ne cere Dumnezeu, oricât de greu sau imposibil ar părea

| cristimacheama explică (pentru anonim_4396):

Dacă ai fi răspuns mai rapid, ți-aș fi dat fundă. Îmi place explicația ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cristimacheama):

Mulțumesc! Dacă mai ai întrebări pot încerca să te ajut, îmi place sa răspund la întrebări legate de Biblie ori lucruri de genul ăsta

Întrebări recente