Queen. Pentru vocea lui Freddie şi restul trupei şi ceea ca cântă ei este rock pur. Linkin Park mai mult dau în rap (ştiu că ceea cântă ei se numeşte "rap metal", da singura trupa care îmi place e Rage Against the Machine).
Cam asa e, insa de aceia se numeste rap-rock
Deci nu-mi spune că tocmai ai comparat una dintre cele mai bune trupe care au existat vreodată în istoria muzicii cu Linkin Praf. Aleg Queen, fără nici o secundă e gândire.
Mie imi place mai mult Linkin decat Queen. Si nu cred ca Queen este atat de buna precum spun majoritatea persoanelor.
Cei de la Queen nu merită o asemenea comparaţie. Queen a rămas şi va rămâne în istoria rock-ului, Linkin Park sunt doar de efect, sunt acum celebri, dar peste ani sunt sigură că nu o să îşi aducă cam nimeni aminte de ei.
Pot spune clasiculumnezeu să-i odihnească!
*Dumnezeu*
Ai dreptate trebuia sai compar cu Iris.
Cât de prost poţi fii, Iris a rămas şi va rămâne MEREU, PENTRU ETERNITATE în sufletele românilor.Chiar dacă nu sunt rockeri sau nu au fost în tinereţe.Mă deranjează faptul că tu încerci să compari diferite trupe, toate trupele sunt diferite.
Nu si in al meu. Eu nu am comparat nimic am intrebat ce preferi sa asculti linkin sau Queen. Tu ai venit cu asta. '' Queen nu merita o astfel de comparatie ". Ce comparatie, nu am facut nico comparatie.Sunt genuri de muzica diferite.
Queen pentru ca freddie a avut o voce incredibila, au un chitarist bun si versuri bune. lp are versuri de rahat la fel in fiecare piesa (se plang de viata) au un dj )), chitaristul lor nu a fost in stare sa realizeze introul de la sweet chil o mine si au distrus muzica rock plus ca mai nou fac totul pe calculator
Bine, ok am inteles iti place queen, dar eu am spus sa zice de ce iti place queen nu sa critici versurile trupelor. Mie imi place mai mult linkin decat queen insa nu vin sa spun ca queen are '' versuri de rahat ''.Si sa stii ei nu se plang de viata ei spun cum e viata
Cand o sa te trezesti si o sa-ti dai seama ce-i rockul sa ne spui. nu sunt fan queen dar asta e adevarul.
Tu consideri ca sunt mai buni cei de la Queen nu eu
Daca faci un sondaj si intrebi oameni care au cultura muzicala o sa veizi ca toti o sa aleaga queen. privesteti trupa :)) http://www.youtube.com/watch?v=rIwzVaplnao. LP atata ca au multa publicitate la fel ca si lady gaga sau altii care is paraleli cu muzica, pacat de chester ca are o voce foarte buna. crede-ma ca LP a fost trupa mea preferata pana am dat de muzica adevarata + am inceput chitara si mi-am dat seama ca instrumentalu lor este de rahat.
Eu nu am spus ca Queen nu canta bine. Tu spui oameni cu cultura muzicala, deci daca ii alegi pe linkin nu ai cultura muzicala.Sunt multi carora le place muzica pe care o canta Linkin si o prefera in locul lui Queen.Nici mie nu-mi place lady gaga (o urasc ) insa nu spun ca este paralela cu muzica dupa cum ti-am mai spus unii apreciaza acest tip de muzica pe care il canta Gaga.
Scuze greseala mea. vroiam sa spun oameni care fac muzica. un prieten face chitara de un an si e mai bun ca cel de la lp.
Si de ce e mai bun. Pentru ca nu e in trupa linkin. Sa fim seriosi.
Acel tip poate face introul de la sweet child o mine spre deosebire de delson. poate canta partile de chitara de la lp mort de beat pentru ca sunt prea usoare.