Ce parere am despre melodia in sine?
O parere proasta, nu imi place PSY si melodiile lui in general nu impresioneaza cu nimic, hai ca doar partea de la refren ofera un instrumental cat de cat bun, dar restul melodiei lasa de dorit. Slab!
De ce a ajuns la un numar record de vizualizari? A ajuns acolo pentru ca s-a bucurat de un sprijin enorm al audientei din Japonia, Coreea de Sud si China. Cel putin eu asa cred....Comercialele in general se bucura de o popularitate mare si mai ales asta, care a avut sprijin din partea a 3 tari foarte populate.
Pentru că oamenii văd piesa aia ca pe una bună, înţelegi? Se lasă influenţaţi de simplul fapt al prostiei. (Tipul ăla cântă nişte baliverne pe care n-ai cum să le înţelegi, numai dacă eşti chinez). Plus dansul ăla prin care îşi dovedeşte inteligenţa pe care o are. În cazul de faţă, la PSY e inexistentă.
A prins la lume...Şi cel mai ilogic lucru e că toţi din ziua de azi vor muzică reprezentativă, cu versuri cât mai filozofice şi cât mai expresive, dar ei ascultă gangnam style. Şi nu, nu-i nimic metaforic şi bun în jegul ăla de piesă.
Dacă e made in China, made in China să fie!
Simplu pentru că o dată ascultată îți intră în cap și numai scapi, e mai catchy, o piesă care te face să te simți si să te prostești ca un copil. App. pentru neștiutorii care vorbesc fără să fie informați PSY este korean, made in Korea.
florinipad întreabă:
Vasy0105 întreabă: