Întrebare recomandată | iulianbalan a întrebat:

cine imi poate spunde ce fel de chitara am, este foarte veche are vreo 25 de ani si nu stiu ce fel e in interior scrie reghin Romania si cine este bun sau intelegator sa imi dea id-ul lui sa ii trimit o poza cu chitara pentru ca eu nu stiu ce fel de corzi sa ii pun.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Bună, zic sa mergi la un cunoscator, s-ar putea sa fi dat peste o mina de aur laughing
Numai bine!

7 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns:

Doamne fereste, voi sunteti tampiti la cap? Stiti cand a facut Antonio Stradivarius instrumente? Intre secolele 17 si 18, de-atunci au trecut 300-400 de ani.Cat are chitara? 25 de ani.Bai, eu nu inteleg, ori sunteti toti idioti, ori v-ati luat toti dupa primul idiot care a zis asta.In plus, in cutie scrie ca e reghin, de unde **** mea ati scos voi ca e stradivarius? Probabil e o chitara clasica 3/4 sau 7/8 cum facea reghin de mai demult.I-ar trebui niste corzi subtiri de metal sau niste corzi normale de nylon, cum vrei tu.Am si eu asa ceva pe-acasa, e o chitara foarte proasta, dar na, e veche si interesanta. A mea e din 1988

| 0rlando a răspuns:

O chitară electrică double six Reghin de colecție, veche de 30 de ani costă cam 300 de lei.
A ta, nu poate costa mai mult.

| Rakanishuu a răspuns:

Ba esti nebun? Cred ca ai stradivarius. Daca da esti dat dracu de norocos laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo!

| comsacodrut a răspuns:

Este posibil sa ai un stradivarius (o chitara foarte, foarte valoroasa care a apartinut guvernului), du-te la in cunoscator si valorifica.

| AleCSanDruCF a răspuns:

S-ar putea sa ai un Stradivarius care valoreaza cateva sute sau chiar milioane de euro, si nu glumesc mergi si valorifica-l!winking

| freemind154 a răspuns:

Numai raspunsuri pline de aberatii, dezastru! chitara ta se numeste "Hora" si e facuta la reghin, e foarte probabil sa fie clasica(in cazul asta ar trebui sa pui niste corzi de nylon), valoarea ei este foarte mica, nici macar nu o poti vinde, pastreaz-o..mai mult de valoare sentimentala nu are, numai bine!