| andreitpu040602 a întrebat:

Salut TPU.
Credeți că dacă nu îmi plac manelele este un lucru rău?
(Îmi place Trapul)

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru cei care nu au nici o cultura generala si provin din medii joase, manelele si trapul sunt probabil ok
Dar daca vrei sa intri in societate si sa cresti in ochii lumii, facand impresie de om cultivat si inteligent, trebuie sa inveti si putina cultura muzicala, fiindca maneaua tiganeasca si trapul nu sunt conderate "muzica", trapul cel putin este consdierat un "curent" inventat de cocalari pentru ei.

| CostinAlamariu a răspuns:

De fapt e un lucru extrem de bun să nu-ți placă manelele. Păcat că-ți place trapul care nu-i nimic altceva decât manele pentru generația Z

| LordCristobal a răspuns:

E un lucru foarte bun daca nu îți plac manelele.
Manelele sunt bune numai pentru petreceri, în rest e un gen muzical pe care nu ar trebui să îl asculți întrucât nu are un ritm dar nici versuri logice.
Nici trapul nu e cine știe încearcă să mai asculți rap, rock, reggae, pop sau chiar și muzică simfonică.

| Savannah2004 a răspuns (pentru LordCristobal):

Edm e pentru petreceri, nu manelele happy

| UltraSoundSound a răspuns:

Nu, nici mie nu-mi plac deloc manelele, ascult mult pop sau pop-rock, deci nu e nici un fel de problema. "Manelele" astea noi sunt niste mizerii totale, facute doar sa arate ca asa zisul "artist" are bani si femei cate vrea.

| Savannah2004 a răspuns:

Nu e un lucru rău,nu spun asta pentru ca nici eu nu ascult, eu ascult pop, electronică, dubstep, rock si rap si nu se i-a nimeni de mine ca nu ascult manele

Întrebări similare
Întrebări recente