Daca ai sti sa citesti macar putin, ai observa ca numele melodiei este specificat in descrierea videoclipului.
http://www.youtube.com/watch?v=fx8ZKG3ybHo
Daca nu ai fii fost asa arogant tias fi dat funda
N-am nevoie de niste pixeli.
Sie eu nu am nevoie sa imi comenteze sau sa imi raspunda la intrebari un om fara creier
Mai intai invata semnele de punctuatie,agramat cu mutra de bivol.
Atata timp cat pui o intrebare, iti asumi riscul, sau tu esti genul ala de prost care se astepta sa primeasca numai raspunsuri pozitive? M-am saturat sa repet asta la nesfarsit.E o tara libera, pot sa spun ce vreau, unde vreau.Nu conteaza ca e intrebarea ta sau intrebarea lui Obama.Nu esti in stare sa citesti, asta e, asta e adrvarul crunt care te defineste.
Invata sa vb si dupa sa vb cu mine si un al doilea rand du-te si mananca ceva nu vii si vorbesti cu mine pe burta goala
In romana.De cate ori ai ramas repetent la scoala?
Cara-te, si nu mai suge scrotul atat.
Vezi ca eu nu te-am jignit pe tine si daca e sa te jignesc te fac si eu analfabet si om mustrat si batut de soarta saracule amratule iesi draq de aici de papagal infect hai pa
Ah,mi-e jena sa te mai ironizez.N-are sens.Chiar atat poti? Serios?
Nu ma pun la mintea prostilor
Asta e replica ce toti fraierii mi-o spun cand constata ca nu mai au "munitie".E singura ce-i ajuta, sa dea un raspuns "inteligent", dupa parerea lor.
Sunt convinsa ca pe fata aia ai avut un zambet tamp, cand ai incercat sa scrii o simpla proprozitie.In care, desigur, ii lipseste semnul de punctuatie.
Stai jos grasane, esti penibil.
Mai bine ai lua o pauza balosule iti curg balele cand vezi o fata si cand e in fata ta pici joc labarule hai ca nu am chef de oameni ca tine!
Sunt fata.
Pffff hai sa te cread ! Bine, bine cum zici tu hai ca nu mai am chef sa mai vb cu tine nici nu ne cunoastem si ne injuram si vorbim, daca imi vezi intrebarea nu raspunzi daca iti vad intrebare nu raspund si gata ca nu te cunosc si nici tu pe mine asa ca La Multi ani pentru un an nou si la revedere!
Patricia444 întreabă: