| gabriel9977 a întrebat:

deci am 2 intrebari.Ce sistem ar merge mai bine pentru muzica de 2.1 sau 5.1, de mentionat ca as vrea sa le folosesc si pentru filme.Si a doua intrebare e daca imi iau sistem de 5.1 cum le pun in camera.

5 răspunsuri:
| Utilizator1234 a răspuns:

De unde faci rost de muzica inregistrata multicanal ca sa asculti muzica pe 5.1? Mare-i gradina aluia de sus...

L.E.: Ma scuzi, nu mi-am dat seama ca tie iti raspund. Anterior am mentionat ca m-am saturat sa vorbesc la pereti, asa ca spor la cumparaturi!

| gabriel9977 explică:

Frate pleacă naibii și nu te mai chinui atâta ca nu îți dau funda.

| Utilizator1234 a răspuns (pentru gabriel9977):

Flacau, abtine-te de la comentarii ca nu ne tragem de sireturi. Ti se pare ca nu am altceva mai bun de facut decat sa adulmec "fundele" alea?

Tine-ti comentariile tampite pentru tine ca nu toti avem 15 ani pe site-ul asta.

| gabriel9977 explică:

Dacă ești un cretin de ce îmi mai răspunzi la întrebări?

| Utilizator1234 a răspuns (pentru gabriel9977):

Esti batut in cap?
Am specificat anterior ca nu consider ca mai are rost sa-ti raspund la intrebari din moment ce nu tii cont de ce-ti spun. Dupa ce ti-am raspuns si aici, am editat raspunsul cu mentiunea de mai sus.

La ce naiba mai puneti intrebari si cereti sfaturi nu pricep. Luati-va naibii ce va trece prin cap si nu mai consumati timpul aiurea celor care vor sa faca o recomandare competenta.

Crezi ca raspund la intrebari ca sa ma aflu in treaba? Tine-ti limba-n gura si considera/discuta sfaturile pe care le primesti daca intrebi ceva. Stiu ca urla hormonii in voi dar obisnuiti-va naibii ca nu cred ca e nimeni sa aiba rabdare sa va suporte limbajul si comportamentul vostru de pustani imbaiati in aere. (am folosit pluralul pentru ca nu esti singurul de pe-aici)