anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, eu am o voce destul de frumoasa, de exemplu, sunt doua melodii Ecou(Elena Gheorghe) si Pernele moi( Corina), pe care, atunci cand le cant, ai zice ca e aceeasi voce. Plus ca eu am si talent la actorie, deoarece am fost 5 ani de zile la Palatul Copiilor, sectia Cinematografie. Daca tot am aceste calitati, m-am gandit sa dau la Liceul de Arta, dar mama spune ca un copil cu medii numai de 10, asa ca maine,(nu ca ma laud), nu are ce cauta acolo. Ea vrea sa ma duc la un liceu bun, pe profil mete-info. Dar eu vreau sa devin actrita, nu profesoara de mate, si ea nu intelege acest lucru. Sunt clasa a 6-a si peste doi ani trebuie sa aleg un liceu. Dar mama nu ma lasa sa merg unde vreau eu, ci unde vrea ea. Nu stiu ce sa fac! Ajutor!

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

In primul rand, mai e timp pana atunci, te poti razgandi tu sau se pot razgandi ai tai. Pe de alta parte insa, ai tai au dreptate - parc-ar fi pacat sa te irosesti. Nu trebuie sa scapi insa din vedere ca nu e obligatoriu sa faci liceul de arta ca sa poti ajunge actrita, de fapt iti trebuie facultatea. Pe de alta parte, daca ai talent poti face oricum si orice, ca sunt destui care fac degeaba actoria, ca nu au talent si nu joaca in nimic si sunt destui care joaca in filme sau telenovele fara sa aiba facultatea de teatru. Poate ca esti cam mica sa realizezi ca de fapt este o "jungla" acolo, nu razbesti neaparat ca esti talentat, ci ca stii sau poti sa faci tot felul de compromisuri, de multe ori urate, pentru a obtine un rol. Deci fa o scoala buna, care sa-ti asigure o sansa reala in viata in cazul in care cosntati ca nu mai vrei sau nu-ti mai place actoria happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru ajutor!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Daca te mai uiti pe la tv ai constata ca nu prea au salarii bune, ci doar ca sa supravietuiasca. Marile vedte(si alea in varsta) fac susanele, canta in reclame sau, mai nou, fac spectacol in baruri.Problema nu se pune ca ai, acum, numai de 10.Vine liceul cu alfel de lectii; daca esti desteapta si inveti, pregateste-te pe un profil care se cauta. S-a umplut tara de avocati si economisti.Acum este la moda si bine platite meserii legate de informatica, inalta tehnologie in calculatoare, telefonie, etc. Teatrul poti sa-l faci ca un hobby cu pregatire la Palatul Copiilor sau o Scoala Populara de Arta. Mai ai timp de gandire.

| anonim_4396 explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

Eu vreau sa fiu ce-mi place, nu ce se plateste bine.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru anonim_4396):

O familie nu se intretine cu,, placere,, ci cu salariu. Mai ai timp sa te trezesti si sa iesi din scena.

| felinamiaumiau a răspuns:

Daca ai talent ar trebui sa te duci... Poti sa-i impresionezi pe parintii tai participand la concursuri pentru aceste talente, sau recitale, ceva care sa necesite talentele tale.
Dar mai intai trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa intri in acea jungla... Mult noroc!

| xXAndr3iyXx a răspuns:

Parerea mea este sa iti urmezi inima este o idee buna sa dai la liceul de arta dar si ce iti sugereaza parinti este bine poti sa ii spui mamei tale ca daca te duci pe profil de mate-info nu o sa stii o meserie de baza cum ar fi la alimentatie publica acolo esi bucatar si o sa stii o meserie multi parinti regreta mai tarziu ca nu si-au dat copilul la o scoala de meserii in schimb la liceul de arta poti iesi sa zicem actor este o meserie frumoasa si ai si talent din cate ai spus iar cu cartea daca spui ca esti o fata desteapta poti sa o inveti si acolo ba chiar mai bine depinde de liceu pe mate info te axezi foarte mult pe matematica si nu o sa iti fie de cinestie cce ajutor cand te angajezi chiar daca te faci contabil sa zicem tiar trebui un profil de economie ca sa stii despre cee vorba.
Sper sa iti fui de ajutor mult noroc.