| Dani3l1 a întrebat:

Dupa cum ati observat in Romania,manele sunt tot mai ascultate,vreau si eu sa stiu de ce se asculta acest gen de muzica,ce e asa fain la ea. Dupa parerea mea e o porcarie,dar nu ii mai suport pe uni,is copii prosti, care numa manele asculta dupa ce ca is si retardati.Revenind la intrebare, dc sunt asa ascultatee?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Pentru că speră că într-o zi o să le curgă și lor bani de la robinet, o să apară un BMW în fața blocului, dușmanii o să plângă de ciudă și femeile o să sară pe ei. D-asta.

| LegionarulRoman a răspuns:

Pentru ca manelele sunt melodii care scot partea animalica din om. Si pentru ca nu necesita foarte mult sa le intelegi(in aceeasi categorie intra si muzica pop).

| Carmen100 a răspuns:

Fiecare are gusturile lui. De exemplu mie, pe langa muzica asta pe care o asculta toata lumea, imi place si dubstep'ul dar eu stiu ca trebuie' sa o ascult la casti pentru ca poate unora nu le place si ii deranjez. Si stiu cum e sa stai linistit in clasa sau pe strada si sa treaca un cocalar cu manelele date la maxim, e groaznic! Dar n'ai ce sa faci happy

Răspuns utilizator avertizat
| nda a răspuns:

Da' pe tine ce te framanta asa tare? Esti chiar asa curios? Daca omului ii place asculta si slujba de la biserica. Cum pe tine te lasa toata lumea sa asculti ce vrei, asa si tu la randu' tau lasa-i pe altii sa asculte ce vor.

| AnonimaSecretá a răspuns:

PEntru ca textele lor sunt foarte bune pshic, si au texte foarte haioase. 70% din oameni le asculta ot versurile de caterinca restul 30% pentru ca se distreaza. happy