| Florin_Alexander_1997 a întrebat:

Eu am o chitara clasica si ea are 3 corzi de otel si 3 corzi de naylon. As vrea sa le schim pe cele de naylon si sa pun de otel sa fie completa. Dar intrebarea mea este, cat costa un set de corzi din otel + montarea, si cat dureaza? Adica poate sa mi-o faca pe loc sau trebuie sa vin eu dupa cateva zile?

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Esti in mare confuzie prietene.Chitara clasica nu are 3 corzi de otel si 3 de nylon, are 3 corzi de matase matisata si 3 corzi de nylon.E completa si cu corzile de nylon. Poti sa-i pui de otel, dar ii strambi gatul, sau i-l rupi in timp.Un set de corzi de otel costa in jur de 26 de lei, asta daca nu vrei sa dai banii pe elixir care-s 80.Cat despre montare, mie imi ia cam un sfert de ora sa le pun.Dar cine sa ti-o faca pe loc? Tu nu poti sa-ti pui corzile? Esti ciung? Citeste aici: http://forum.mcmusic.ro/index.php?topic=272.0

| Florin_Alexander_1997 explică (pentru Thunderstruck):

Oke. Si ce m-ai sfatui? Sa imi schimb corzile? Si daca da, cu ce tip de corzi crezi? Chitara mea seamana mult cu aia din prima poza din link-ul tau.

| Thunderstruck a răspuns (pentru Florin_Alexander_1997):

Tot cu corzi din nylon si matase, dar nu e neaparat sa le schimbi.Le schimbi daca ti se pare ca suna infundat.

| Florin_Alexander_1997 explică (pentru Thunderstruck):

Oke, mersi mult. happy

3 răspunsuri: