Intradevar nu sunt diferente, insa nu sunt 100% sigura, ca ei cantau live in acea emisiune.
am vazut, in schimb, la televizon un concert live al rihannei, fergie, lady gaga la premiile americane. vreau sa-ti spun ca, zici ca nu erau ele ci niste ragusite neprofesioniste. desi imi plac melodiile lor si le admir performanta, nu mi-a venit sa cred ca vocea lor reala este atat de schimbata de vocea lor din videoclipuri.
dar, asta e lumea in care traim.
fiecare om vrea faima si bani.
si nu ii mentionez doar pe americani, ci si pe romani. doar ca, suntem romani si noi. si ne e greu sa ne criticam unele vedete care ne mai reprezinta si prin strainatate.
sa se mai auda si de mica noastra romanica si in alte meleaguri.
take care.
Deci acum imi zic parerea, nu vreau sa ma criticati pentru asta.
Mie personal nu imi place muzica romaneasca, de ex Dj project, Giulia. Vreau sa zic ca acesti cantareti nu prea au voce, doar stilul de muzica e frumos (stilul si mie imi place), instrumentele ii salta mult. Si cu referire la melodia care ne-ai aratato, adevarul e ca se aude cam la fel si live, dar nu stiu daca ai obervat ca stilul acesta de muzica (mai mult se vorbeste) nu e prea dificil. Daca l-ai ascultat pe Enrique Iglesias de exemplu, pe Rihanna etc, ei chiar canta live aproape la fel ca in melodii. Acestia sunt cantaretii care imi plac si care intr-adevar au voce (parere mea ). Am mai auzito eu pe Giulia live si pe Inna, Inna mai ales a facut furori si mult pe frumusetea ei, cand canta live, noroc cu instrumentele, ca ea parca s-ar tine de nas in timp ce canta. Va rog, ma adresez fanilor, nu mi-o luati in nume de rau.
Deci.sa te lamuresc aceasta melodie pe care tu ai dat'o ca exemplu. nu este un exemplu foarte bun deoarece nu este nevoie de multa voce ca sa cante la fel ca in cea originala.si da este o diferenta pentru ca daca luam ca exemplu melodia lui Smiley-love is for free.live nu are cum sa o cante exact ca in videoclip pentru ca este vocea ii este modificata cand este pusa intr'un videoclip
EleEla întreabă:
Ancuta5678 întreabă: