| STEFANXxX a întrebat:

Probabil ati auzit de trupa Death Metal Cannibal Corpse. Vreau sa ii intreb pe cei care cunosc aceasta trupa.Eu prietenesc cu 5 prieteni care tot asculta la fel ca mine metal,dar intr-o zi le-am propus sa asculte Cannibal Corpse si erau socati si mi-au zis ca trebuie sa las balta trupa asta, caci e ingrozitoare.Voi cum credeti ar trebui sa o las balta sau nu?

4 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

*growls* Eviscerează un anus putrezit și molestează copila politicienilor cu un cuțit, după ejaculează sânge în cutia ei toracică spartă și hrănește-te cu măruntaiele sale în timp ce faci sex anal cu mama eeei!
Oricât de lame ar fi versurile, au totuși instrumental ok, deci poți să-i dai bice la ascultat ce-ți place.

| Downfall a răspuns:

De ce te-ai opri din a asculta ceva ce-ţi place, doar ca să le faci pe plac altora? Ascultă ce vrei şi nu te lăsa influenţat de ce zic ceilalţi, că doar nu au dreptul să-ţi impună gusturile lor.
Şi apropo, Cannibal Corpse e o trupă foarte ok, şi eu o ascult.

| thegatekeeper a răspuns:

Am auzit si eu remarca asta de cateva ori in legatura cu Cannibal Corpse. Sunt pareri impartite in ceea ce priveste muzica lor, insa tu nu ar trebui sa renunti la a o asculta, indiferent de ce ai auzi, daca tie iti place, fiindca doar asta conteaza. Eu pot sa spun ca imi plac, desi nu sunt chiar innebunita dupa ei.

| Crucified a răspuns:

Sărăcuţii, s-au speriat de copertele albumelor...