| Alfonso a întrebat:

Spuneti-mi si mie,va rog frumos,o formatie care sa semene macar cat de cat,la stil(de canatat) cu Iron weasel, de pe Disney!laughingTipii erau geniali! Multuemsc anticipat!

3 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Sa fim seriosi acela era un serial pentru copii acea trupa este o gluma. Daca vrei iti dau o lista cu trupe rock destul de cunoscute si tu sa decizi daca se merita :
Bullet For My Valentine
Godsmack
Disturbed
Avenged Sevenfold
Megadeth
Metallica
Escape The Fate
Falling in Reverse
Breaking Benjamin
RED
Green Day
Zebrahead
Black Veil Brides
Hollywood Undead
System Of a Down
Si as putea continua, dar sa fim seriosi nu se aseamana nici unul cu Iron Weasel pentru ca nimeni nu isi bate joc de imaginea proprie si de cariera lui muzicala... cu exceptia lui Marilyn Manson

| Alfonso explică (pentru Apokales):

Nu ma refeream la versuri, la umorul lor! Ma refeream la stilul de rock! Stiu si eu 90% din trupele de mai sus! Si eu tot rock ascult! Ma refeream ca stil.De exemplu Bullet nu seamana de loc,ala e metal(speed metal)Metallica-trash,Hollywood undead-Nu metal, Disturbed -Nu metal, Green day-Punk. Iron Weseal erau mai pe classic hard rock! Si ma gandeam alte trupe sa le semene in stilul de a canta, nu in versuri, si sa fie retardati.Stiu ca aia sunt o gluma. Oricum serialul era rpea amuzant!laughing

| Apokales a răspuns (pentru Alfonso):

Da, dar totusi sa fim seriosi nici o vedeta nu si-ar distruge imaginea de dragul amuzamentului si mai ales nimeni nu ar arunca banii asa pe geam, caci odata cu imaginea distrusa pierzi si fanii si cine mai vine dupa la concerte si alte cele big grin. Si da, serialul era amuzant laughing.