| CosmyCool a întrebat:

stiti cumva daca este posibil sa fac un CD pentru masina(mp3) fara sa fie acea pauza intre trackuri de 5-6 secunde?
Daca da cum? Si apropo eu downloadez melodiile de pe youtube converter pentru ca imi este mai usor dar am vazut ca nu se poate downloada ceva cu o durata mai mare de 20 de minute.
De exemplu eu as vrea sa trag downloadez niste remixuri de 1 ora si intre ele sa nu existe acea pauza de 5-6 secunde.

Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Bobby711 a răspuns:

Pai nu cred ca e posibil poate daca intri undeva in setari la masina timpul ala de 5 secunde probabil e acolo pentru ca el citeste urmatoarea melodie.
De ce nu unesti 2 melodii sau mai multe sa dispara intarzierea. Zici ca folosesti yt converter pai descarci piesa descarci movie maker e foarte usor de folosit de asta il si recomand si unesti melodiile le pui si in ce ordine vrei tu ia r dupa descarci any video converter si il faci mp3 big grin vezi cat de mare faci insa melodie ca daca e prea lunga o sa dureze mai mult pana o citeste big grin

| CosmyCool explică (pentru Bobby711):

Eu le faceam cu nero.Cu nero stii cumva daca merge sa le fac mp3 dupa ce le unesc in movie maker?

| Bobby711 a răspuns (pentru CosmyCool):

Pai cu nero le faci sa le copiezi pe dvd/cd. Nu te pricepi sa descarci any video conv? ca daca e iti dau eu un site sau instalarea si iti explic si cum

| Bobby711 a răspuns (pentru CosmyCool):

Merge cu vlc player uite aici un site detaliat cum sa o faci sper doar insa sa intelegi ce scrie
http://www.howtogeek.com/......-with-vlc/

3 răspunsuri: