| alexandru20122012 a întrebat:

Sunt baiat am 15 ani si imi place foarte mult sa cant(vocal). Numai de vreo aproape 2 ani vocea s-a mai ingrosat si numai cant la fel de bine. Ma gandeam aici pot primi sfaturi despre cum pot sa-mi intretin vocea sau sa urmez o anumita tehnica, pentru ca imi place foarte mult Chester Bennington din Linkin Park, si as vrea sa cant pe genul lui.
Multumesc frumos si astept sfaturi!

6 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

La 15 ani vocea ta este in formare.
Si.ce dracu, ai bile in pantaloni, logic ca ti se ingroasa, ai vrea sa ai pentru totdeauna aceeasi voce de ingeras? laughing

| alexandru20122012 explică (pentru RockNbeer):

laughing) nu e vorba de astarolling on the floor))... e vorba ca atunci cand cant parca sunt ragusit. si ma gandesc cum sa o lucrez. am auzit ca sunt niste tehnici. Dar probabil o sa fiu atent la anumite aspecte ca sa iasa clar si apoi o sa mai vad euhappy.

| RockNbeer a răspuns (pentru alexandru20122012):

La fel ca la cantatul la chitara, trebuie mult exercitiu si o persoana mai experimentata care sa te indrume, fi foarte atent cand iti alegi profesorul, trebuie sa fie o persoana care sa aiba habar de genul pe care vrei sa il canti.

| alexandru20122012 explică (pentru RockNbeer):

Pai sa stii ca la asta ma gandeam si euthinking O sa vad... nu stiu cine canta in Romania pe genul lui Linkin Park laughing

| Elvina a răspuns:

Cauta sa faci pregatire cu un profesor de muzica, fa canto te va ajuta. Bafta!

| alexandru20122012 explică (pentru Elvina):

Sper sa gasesc pe cinevahappy. Sa fie! Multumesc de raspunshappy