Stai putin fetito). nu asa se face. Daca tu consideri ca "ai voce", tu crezi ca te duci asa la o casa de discuri si le zici "heeei, am voce, faceti-ma si pe mine celebra", iar ei iti zic "wooow, cineva care are voce, incredibil, n-am mai vazut asa ceva"? Pai stai putin, mai sunt cel putin un milion (fac si eu o estimare nevinovata) de ROMANI care considera ca au voce. Pai asa 1 la 20 de oameni ar trebui sa fie celebru pentru vocea pe care o are? Aoleu. eu lucrez de ani buni cu solisti care-si dau viata pentru talentul lor, canta ore in sir zilnic, platesc bani grei pentru lectii, chiar "au voce" si nu-i stie nici dracu, unii chiar n-au prieteni decat 1-2 si tu vrei doar pentru ca faci tu o presupunere cum ca ai avea voce sa te duci la o casa de discuri sa inregistrezi un album? ) Nu te supara, dar asta se numeste nesimtire pana la urma. Si acolo ce inregistrezi? tu probabil ai cantat doar melodiile idolilor tai, care din numele si gandirea ta imi dau seama ca ori au nume de mezeluri, ori sunt modificati total in studio, si mai si colaboreaza cu pitbull. Ma rog, cine stie ce-o fi in capul tau, probabil te gandesti ca aia deja ti-au pregatit un album, au deschis si auto-tune-ul sa-ti dea putina voce si gata, devii celebra. Rusine.
SwAn întreabă: